ads

ads

ads

ads

 



هواداران انتخاب کردند : مشکی برای پیراهن پرسپولیس مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
حرف هوادار
نوشته شده توسط حسن مهدوی   
جمعه, 01 مرداد 1389 ساعت 14:28

مرجع خبری پرسپولیس : در یک نظرسنجی اینترنتی بیش از 67 درصد از هواداران پرسپولیس با انتخاب رنگ های مشکی و طلایی ، از انتخاب رنگ سفید برای لباس دوم این تیم سرخپوش تهرانی ابراز نارضایتی کردند.

 

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس ، در نظرسنجی که به مدت یک ماه در تعطیلات پیش فصل لیگ دهم از سوی پایگاه مرجع خبری باشگاه پرسپولیس انجام شد ، کاربران به این سوال پاسخ دادند که " انتخاب شما برای رنگ لباس دوم پرسپولیس چیست؟"

 

در پاسخ 2651 نفر و معادل 42 درصد رنگ مشکی ، 1612 نفر و معادل 25/7 درصد طلایی ، و تنها 17 درصد رنگ سفید را انتخاب کرده و نقره ای و سرمه ای انتخاب های بعدی را به خود اختصاص دادند .

 

لباس های اول تیم پرسپولیس برای لیگ دهم طراحی شده و قرار است این تیم با پیراهن های قرمز و شورت ورزشی مشکی به میدان برود.

 

 

 

از تاریخ 30 خرداد تا 26 تیر ماه ، 6280 نفر در این نظرسنجی شرکت کردند . اکنون با انجام این نظرسنجی می توان رسما رنگ مشکی را برای لباس دوم این تیم هم برگزید . یک جامعه آماری شش هزار نفره از هواداران پرسپولیس که به صورت روزانه خبرهای این تیم را از طریق پایگاه های اینترنتی پیگیری می کنند می تواند نمونه آماری مناسبی برای هواداران میلیونی پرسپولیس باشد .

 

 












مطالب مشابه:


اضافه‌ كردن نظر

مسئولیت محتوای نظرات این صفحه بر عهده ارسال کننده حقیقی بوده و ارتباطی با صاحبان سایت ندارد.