اتــــــفـاق نـــــو!


مقاله ها

گزینه سرمربیگری پرسپولیس مدیرفنی ردبول شد/ مشکل اصلی، قلب هولیه است!

مرجع خبري پرسپوليس : گزینه سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس مسئولیت مدیریت فنی تیم‌های ردبول در دو کشور اتریش و آمریکا را پذیرفت.


در حالی که سایت باشگاه پرسپولیس امروز اعلام کرد هولیه سرمربی معروف فرانسوی یکی از گزینه‌های مربیگری سرخ‌پوشان محسوب می‌شود، منابع خبری بین‌المللی از حضور وی در راس کادر فنی تیم "ردبول" خبر دادند.

 

بنابه به اعلام چند پایگاه اینترنتی از جمله ساکرنت، هولیه مسئولیت برنامه‌ریزی فنی برای دو باشگاه رد‌بول اتریش و آمریکا را خواهد داشت.

 

این در حالی است  که رالف رانگ‌نیک، سرمربی اسبق شالکه آلمان به وی در این راه کمک خواهد کرد ضمن آنکه سرمربی تیم اتریشی در فصل آینده روگر اشمیت خواهد بود.

 

هولیه 65 ساله که در کارنامه مربیگری‌اش مربیگری تیم ملی فرانسه، لیورپول و آستون‌ویلا انگلیس، المپیک لیون و پاری‌سن‌ژرمن را ثبت کرده، تا یک سال قبل زمام امور تیم آستون‌ویلا را در لیگ برتر در اختیار داشت اما به علت اوج گرفتن بیماری قلبی بنا به توصیه پزشکان کناره‌گیری کرد و از حرفه پراسترس مربیگری فاصله گرفت. وی در دورانی هم که هدایت لیورپول را در سال‌‌های 1998 تا 2004 در اختیار داشت، با عارضه قلبی درگیر بود و حتی مورد عمل جراحی نیز قرار گرفت.

 

هولیه سال گذشته و پس از کناره گیری از سرمربیگری آستون ویلا گفته بود: "دوران من به عنوان مربی تمام شده است. این شغل برای افراد 50 سال به بالا به سلامتی آسیب می رساند."

 


 جهت دریافت خبرهای پرسپولیس کد 2005977 را از خط همراه اول به شماره 201414 پیامک کنید.


اضافه کردن نظر

قوانین نظرات کاربران:
1- ارسال الفاظ ناشایست و توهین آمیز نسبت به کاربران و موارد برخلاف قوانین جاری کشور ممنوع می باشد.
2- ارسال اخبار ، لینک و تبلیغات ممنوع می باشد.
3- مسئولیت تمامی نظرات ارسالی متوجه ارسال کننده حقیقی بوده و ارتباطی با صاحبان سایت ندارد. عدم رعایت هرکدام از قوانین موجب مسدود شدن کاربری فرد خواهد بود.

ads
ads