مرجع خبری پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس میگوید درگیری خاصی با دروازهبان آلومینیوم هرمزگان نداشته و فقط به او هشدار داده است.
سامان آقازمانی درباره درگیریاش با دروازهبان آلومینیوم هرمزگان در دیدار دوستانه روز گذشته که با شکست 2 بر یک سرخپوشان خاتمه یافت، عنوان کرد: مشکل خاصی وجود نداشت.
در چند صحنه دروازه بان حریف دست شیطنت میکرد و من از او خواستم فوتبال بازی کند اما او به همه چیز میخندید.
وی افزود: به او گفتم چرا بازی را شروع نمیکنی، او لبخند زد و گفت دوست دارم. به همین دلیل به قاضی گفتم این دروازهبان دنبال هدف دیگری است و توپ را برای او بکاریم تا ضربه بزند. در آخر بازی به او هشدار دادم که این نحوه فوتبال بازی کردن نیست. او به من گفت به فکر خودت باشد من هم عصبی شدم و کمی از کوره در رفتم. این موضوع در فصل جدید باید برای ما طبیعی باشد. تیمها دست به هر کاری میزنند تا مقابل ما اول گل نخورند و سپس فقط به ضد حملات فکر کنند. امیدوارم در لیگ نتایج خوبی بگیریم.
1- ارسال الفاظ ناشایست و توهین آمیز نسبت به کاربران و موارد برخلاف قوانین جاری کشور ممنوع می باشد.
2- ارسال اخبار ، لینک و تبلیغات ممنوع می باشد.
3- مسئولیت تمامی نظرات ارسالی متوجه ارسال کننده حقیقی بوده و ارتباطی با صاحبان سایت ندارد. عدم رعایت هرکدام از قوانین موجب مسدود شدن کاربری فرد خواهد بود.