نظرسنجی

علی دایی باعث تحول تاکتیکی پرسپولیس شده است؟
 

آمار صفحه اصلی

سایت پذیرای 279 مهمان و 1 عضو آنلاین
  • REDKING

حاضر انجمن هواداری

ما داریم 35 مهمان و 3 عضو آنلاین

ورود به سایت



خوراک خروجی خبر

feed مرجع خبری

هیچ مطلبی را از دست ندهید!

هفته آینده

__

ملوان   - پرسپولیس

جمعه 21 اسفند ساعت 15:00

 

ورزشگاه تختی انزلی

هفته گذشته

__

 

پرسپولیس 1 - 0 فولاد

 

برنامه لیگ برتر

هفته بیست وهشتم
جمعه 21 اسفند
ملوان - پرسپولیس 15:00
مقاومت - استقلال اهواز  15:30
سایپا  -  ابومسلم  15:45
پیکان - صبا 15:45
تراکتورسازی - استیل آذین 15:45
یکشنبه 23 اسفند
سپاهان - شاهین 14:30
راه آهن - ذوب آهن 15:30
دوشنبه 24 اسفند
استقلال - پاس 16:30
سه شنبه 25 اسفند
فولاد  -  مس 15:30

نتایج لیگ برتر

هفته بیست وهشتم
جمعه 14 اسفند
استقلال اهواز 0-2 استقلال
پاس  2-2  پیکان
ابومسلم 2-1 ملوان
تراکتورسازی 1-1 سپاهان
مس  0-0  مقاومت
ذوب آهن  1-0  شاهین
پرسپولیس 1-0 فولاد
شنبه 15 اسفند
استیل آذین 4-3 سایپا
صبای قم 0 -1 راه آهن

جدول لیگ برتر

تیم ها

بازي +/- امتياز

۱

سپاهان 28 33 56

۲

ذوب‌آهن 28 15 52

۳

پرسپوليس 28 10 49

۴

استقلال 28 14 46

۵

استيل‌آذين 28 6 45

۶

تراکتور‌ 28 3 39

۷

پيكان 28 2 38

۸

صبا 28 1 36

۹

ملوان 28 10- 36

۱۰

مقاومت 28 4- 33

۱۱

پاس 28 5- 33

۱۲

راه‌آهن 28 6- 33

۱۳

سايپا 28 12- 32

۱۴

فولاد 28 2- 31

۱۵

شاهين 28 1- 30

۱۶

مس 28 10- 29

۱۷

اس . اهواز 28 18- 28

۱۸

ابومسلم 28 16- 24

جدول کامل هفته 28 (کلیک کنید)

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks


پشتیبانی از VPS4IR.COM


انصاری فرد : پرسپولیس نیازی به ناجی ندارد / اختصاصی مشاهده ها :904بار PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط پویا نوایی   
دوشنبه 21 ارديبهشت 1388 ساعت 16:52

مرجع خبری پرسپولیس : مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت : پرسپولیس نیازی به ناجی ندارد چرا که نام پرسپولیس تا به حالی افراد زیادی را نجات داده است .

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس ، عباس انصاری فرد گفت : به دنبال بازیکنانی هستیم که که حضور آن ها بتواند وضعیت اقتصادی باشگاه را سر و سامان

دهد . آرفی بازیکنی است که می توانیم در صورت لزوم او را تا سه برابر قیمتی که برای خرید او هزینه کردیم بفروشیم و درآمدزایی کنیم .
وی تصریح کرد : طبیعتا اگر تیم خوب و قدرتمندی بسازیم اسپانسری بهتری هم نصیب باشگاه خواهد شد ، از این رو به دنبال بازیکنان بزرگ و بین المللی هستیم .
انصاری فرد افزود : ما باید در آسیا از اعتبار فوتبال ایران دفاع کنیم ، دیگر زمانی نیست که ادعا کنیم به راحتی می توانیم از سد تیم های کره ای و ژاپنی و حتی حاشیه خلیج فارس عبور کنیم ، ما باید برای رسیدن به موفقیت در رقابت های آسیایی هدفگذاری درستی انجام دهیم . به طور مثال سال هاست هدف فوتبال ما رسیدن به رقابت های جام جهانی است ، با این حال هیچ گاه راهکار جدی برای حضور در جمع 16 تیم برتر این رقابت ها نداشته ایم و به حضور در جام جهانی بسنده کردیم .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در خصوص کمک های رئیس هیئت مدیره باشگاه هم تصریح کرد : اینگونه نیست که شخصی مدعی شود دو میلیارد تومان برای تیم هزینه می کند ، اما 8 میلیارد به تیم هزینه تحمیل کند ! متاسفانه بازیکنانی که با ارقام هفتاد، هشتاد هزار دلار حاضر بودند با تیم های دیگر قرار داد امضا کنند ، مبالغی در حدود 350 هزار دلار از پرسپولیس دریافت کرده اند !
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس همچنین گفت : پرسپولیس نیازی به ناجی ندارد چرا که نام پرسپولیس به تنهایی تاکنون افراد زیادی را نجات داده است . اگر وارد فاز درآمدزایی شویم ،نیازی نیست شخصی برای نجات این تیم از جیب خودش هزینه کند ! انصاری فرد در خصوص اینکه گفته می شود حسین هدایتی تاکنون قریب به 5 میلیارد تومان برای این تیم هزینه کرده است ، گفت : متاسفانه ایشان مدارکی را که نشان می دهد هزینه هایی را که برای باشگاه داشته ، از محل اسپانسر و سازمان تربیت بدنی دریافت کرده به مردم نشان نمی دهد. باشگاه پرسپولیس در طول فصل جاری کلیه هزینه های خود را از مجرای سازمان تربیت بدنی و اسپانسر تامین کرده و کلیه کمک های رئیس هیئت مدیره به ایشان پرداخت شده است .


انصاری فرد در خصوص راهکارهای خصوصی سازی هم گفت : برای نخستین بار بحث تبلیغات روی پیراهن را در روز بازی فینال جام باشگاه های آسیا مطرح کردم و آن روز بسیاری مرا به خاطر این کار محکوم کردند و حتی شرکتی را که ما مبلغ محصولاتش بودیم برای این کار جریمه کردند اما امروز بحث تبلیغات روی پیراهن سالیانه 3تا 4 میلیارد تومان برای تیم ها درآمدزایی دارد .
انصاری فرد ادامه داد : برنامه ای را برای خصوصی سازی تدوین و در اختیار سازمان تربیت بدنی قرار دادیم، در خصوصی سازی تیم های پرسپولیس و استقلال بحث فرد مطرح نیست و باید مجموعه هواداران این تیم ها را هم در نظر گرفت .

اختصاصی / امانت داری - استفاده از این خبر با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است .

 

اضافه‌ كردن نظر