تبلیغات

blogchat

هفته آینده

 

چهار شــنبه - 15:30 90/11/26

ورزشگاه : یـــادگار امام قــم

داور : نـــامشخص

هفته گذشته





2 - 3


سه شــنبه - 17:00 90/11/17

گـزارش - حـواشـی

عــکـس - ویــدئــو

تبلیغات



آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
اخبار بازیکنان
نوشته شده توسط پیام اسکویی   
چهارشنبه, 06 مرداد 1389 ساعت 11:40

غیبت باقری حداقل برای 2 هفته/ زمان بازگشت فشنگچی مشخص نیست


مرجع خبری پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس به علت آسیب دیدگی در دیدار برابر تراکتورسازی تبریز حداقل برای 2 هفته دور از میادین خواهد بود.


هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در جریان بازی مقابل تراکتورسازی به دلیل آسیب دیدگی مجبور به ترک زمین شد و نتوانست به بازی ادامه دهد. طبق اعلام نظر فرید زرینه پزشک تیم فوتبال پرسپولیس، در معاینات اولیه مصدومیت کریم باقری از ناحیه کشاله همسترینگ تشخیص داده شده است.



قرار است  طی روزهای آینده آزمایشات بیشتری از پای کریم باقری گرفته شود تا میزان دقیق مصدومیت این بازیکن مشخص شود. البته اگر آسیب دیدگی فقط از ناحیه کشاله همسترینگ باشد، این بازیکن حداقل دو هفته از همراهی سرخپوشان محروم خواهد بود.



امیرحسین فشنگچی دیگر مصدوم پرسپولیس، ظرف امروز و فردا مجددا زیر نظر پزشک تیم تست می دهد تا زمان بازگشتش به میادین و حضورش در تمرینات تیمی مشخص شود. هافبک چپ پای سرخپوشان در حال حاضر مشغول انجام تمرینات اختصاصی است.

روند بهبودی ابراهیم شکوری دیگر مصدوم پرسپولیس نیز از سوی فرید زرینه مثبت ارزیابی می شود و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، این بازیکن ظرف 2 تا 3 هفته آینده می تواند با تیم تمرین کند.

 









مطالب مرتبط:


نظرات 

 
+3 #4 Sajad 1389-05-06 13:32
واااااااااااااا ااااااااااااااا ااااااای.چرامااینقدربدشا نسیم.
نقل قول
 
 
+1 #3 fghrtf 1389-05-06 12:58
خدايا شكرت خدايا شكرت
نقل قول
 
 
+3 #2 eshghe.perspolis 1389-05-06 12:29
ishala hamashoon harchi zood tar khoob beshan akhe beheshoon niaz darim
نقل قول
 
 
+3 #1 Shahrad 1389-05-06 11:50
حیف شد... امیدوارم کاپیتان زودتر برگرده
نقل قول
 

اضافه‌ كردن نظر

مسئولیت محتوای نظرات این صفحه بر عهده ارسال کننده حقیقی بوده و ارتباطی با صاحبان سایت ندارد.