| شایعه در شهر؛ پژمان نوري در نزديكيهاي پرسپوليس |
|
|
|
| نقل و انتقالات |
| نوشته شده توسط پویا نوایی |
| چهارشنبه, 30 تیر 1389 ساعت 13:24 |
|
با استفاده از سهمیه ملی پوشان مرجع خبری پرسپولیس : تلاش كاپيتان كريم و حبيب كاشاني براي بازگرداندن پژمان نوري به پرسپوليس همچنان ادامه دارد. آنها ميكوشند تا دايي را متقاعد به جذب پژمان نوري كنند.
دايي اما هنوز راضي نشده تا كاپيتان ملوان راهي پرسپوليس شود، مشكل دايي با پژمان نوري فني نيست و اختلاف طرفين بيشتر برميگرددبه دوران حضور دايي روي نيمكت تيم ملي. حالا و در حالي كه زمان نقل و انتقالات براي تيمها به پايان رسيده پژمان نوري با استفاده از تبصره مليپوش بودن اين اختيار را دارد تا يكي دو روز پس از بازگشت از اردوي اتريش تيم جديد خود را انتخاب كند.
همين مسأله باعث شده تا كريم باقري و حبيب كاشاني آخرين تلاشهاي خود را براي جلب رضايت دايي انجام دهند. گفته ميشود حسين بادامكي و مازيار زارع هم تا حدود زيادي سعي در جلب نظر دايي دارند تا زمينه براي بازگشت نوري به پرسپوليس فراهم شود. در همين حال شنيده ميشود رضايت اوليه دايي براي پرسپوليسي شدن پژمان نوري جلب شده و سرمربي قرمزها ok ابتدايي را به حبيب كاشاني داده.
بايد منتظر ماند و ديد آيا پس از بازگشت تيم ملي از اتريش پژمان آخرين سهميه ليگ برتري پرسپوليس را اشغال ميكند يا دايي همچنان روي مواضع قديمي خود پافشاري ميكند؟
|
| مطالب مرتبط: |
|---|
|
اضافه كردن نظر












نظرات
اگه پژمان بیاید خیلی خوب میشه چون هم دونده است هم غیرتی هم اینکه می تونه تو چند پست بازی کنه .اما یه سوال چرا آقای دایی با همه مشکل داره؟ چرا حاج حبیب ، آقا کریم دایی رو متوجه نمی کنن بابا پرسپولیس که ارث پدری دایی نیست همه ی ما دوست داریم پرسپولیس موفق باشه ، دایی هم اگه موفقیت تیمو می خواد باید حرف منطقی و به جای هوادارو قبول کنه . من نمیدونم مسول این مرجع خبری چه کسی است اما امیدوارم حرف دل هوادارو به حاج حبیب و دایی برسونه با تشکر از شما عزیزان
زنده باد جایگاه 21
عزیزم نوری که هافبک دفاعی نیست و هم پست با باقری هست و در جلوی هافبک های دفاعی قرار میگیره. بادامکی هم با اون دوتا هم پسته اما این فصل به خاطر فقر بازیکن هافبک دفاعی بازی کرد و همه هم دیدیم که کم توپ خراب نکرد ، پس فقط میمونه تیاگو و مازیار که اگه ما بخوایم تو 3 جبهه به میدان بریم اینا باید همه بازی ها فیکس باشن که این باعث ضعف میشه پس به یکی که نه دو هافبک دفاعی مثل پژمان نوری نیاز داریم.امیدوارم حداقل این خبر راست باشه
استيل اينم شكار ميكنه
اگه واسه دفاع چپه که خیلی خوبه اگه بیاد
میشه از پژمان نوری به عنوان دفاع چپ استفاده کنیم، پستی که فعلاً جز جلال اکبری کسی رو اونجا نداریم. خیلی دونده و با تعصب بازی میکنه.
من خیلی بازیشو قبول دارم
اگه بتونه مثل زمان قطبی دفاع چپ بازی کنه میشه یه کاریش کرد