مرجع خبری پرسپولیس : تمرین امروز راس یاعت ۱۲:۲۵ به پایان رسید و بازیکنان به دستور عابدزاده برای آب درمانی راهی استخر شدند ، اما آرفی با اجازه قبلی به همراه مدیر برنامه هایش بیرون رفت .

 اشپیتیم آرفی مهاجم آلبانیایی ‌تبار پرسپولیس بعد از تمرین امروز به همراه مدیر برنامه‌هایش، عباس نبوی برای اجاره یک آپارتمان مناسب، به همراه یک مشاور مسکن روانه محله‌های شمال غربی تهران شد. آرفی که یک سال در مشهد زندگی کرده است، در آغاز فصل جدید، با پرسپولیس هرگز از هتل المپیک خارج نشده تا هیچ حرف و حدیثی درباره‌اش پیش نیاید. این بازیکن که سابقه مدلینگ و مانکنی حرفه‌ای را دارد، بدون شک یکی از پرطرفدارترین بازیکنان این فصل فوتبال ایران خواهد بود.

 البته اگر مثل سال گذشته در گلزنی موفق باشد. مدیر برنامه‌های او عقیده دارد باتوجه به جمیع جهات آرفی فصلی موفق را در پیش رو دارد، چرا که او فوتبالیستی معتقد و کاملا حرفه‌ای است که از رفتارهای نه‌چندان جالبی که در بین فوتبالیست‌های مشهور ایران رواج دارد، کاملا خود را دور کرده است. آرفی یک دختر شش ساله دارد که البته به همراه همسرش در آلمان زندگی می‌کند.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)