باشگاه گازیانتپ اسپور برای دومین بار به درخواست پرسپولیس برای جذب مهاجمش پاسخ منفی داد.
تیم فوتبال پرسپولیس با اینکه سهمیه جذب بازیکن خارجیاش پُر شده اما مدیران این باشگاه کماکان به دنبال جذب یک بازیکن دیگر هستند تا تیم خود را تقویت کنند، در همین حال آنها برای دومین بار درخواست خود برای جذب «کریستوفر لونگویی» را به باشگاه گازیانتپ اسپور ترکیه دادند که با مخالفت مدیران این باشگاه همراه شد.
سایت «gazispor» ترکیه در این خصوص نوشت: لونگویی، بازیکنی که در ابتدای فصل به گازیانتپ اسپور پیوست و با عملکرد چشمگیر خود توجهات را به خود جلب کرد، همچنان در فهرست خرید پرسپولیس قرار دارد.
پیشتر، باشگاه پرسپولیس برای جذب این بازیکن پیشنهادی ۸۰۰ هزار یورویی به گازیانتپ ارائه کرده بود، اما این پیشنهاد مورد قبول باشگاه ترکیهای قرار نگرفت. حالا پرسپولیس پیشنهاد خود را به یک میلیون یورو افزایش داده، اما گازیانتپ بار دیگر این پیشنهاد را رد کرده است.
لازم به ذکر است که این مهاجم سوئیسی – کنگویی در فصل جاری برای تیمش در ۱۹ بازی به میدان رفته و آمار دو گل و یک پاس گل را به ثبت رسانده است.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
این بازیکن از۱۹ بازی ، ۲ گل زده است. این بدردنمی خورد.
استدلال من هوادار این است. بازیکنی خوب است که درهر۲ بازی ، یک گل بزند ویک پاس گل بدهد.یعنی از۱۹ بازی ، ۹ گل بزند و ۹ پاس گل بدهد حالا ۷ یا۸ گل بزند و ۵ تاپاس گل بدهد هم خوب است.
درویش دنبال بازار گرمیه
به آمارش نگاه نکنید
مطمئن باشید اگه کارتال خواسته خوبه و اینجا جواب میده
دورسون هم نشون داد مهاجم خوبیه منتها به دست الهلال خورده بود
درویش قبلاً که از ام صلال قطر دلالی میکردی حالا لیگ ترکیه،،البته مدیرانی مثل تو موفقن،یعنی دزد باشن عوام فریب باشن هفت خطو ریاکارم باشن،،من کاره ای بودم تو مملکت خدا شاهده روس امثال تو رو میکشیدم درویش،و بابت یک قرون پول دلالیت و خوردنت، هزاربار طلب مرگ میکردید،،افسوس،فعلا که هنوز توپ رو زمین شما ریاکارهای دزده،،،خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل،
آخه چی از این مدیریت طوفانی بگیم،،درویش نادان این اصلا کنترل توپ بلد نیست بعد تو ترانسفر مارکت هفتصد هزارتا می ارزه،بعد تو نادان پیشنهاد رضایت نامه یک میلیون دلاری داده،،،طرف رونالدویه،،نادان جاهل،لیگ عربستان دهان فوروارد خوب داشت که صد لول این یارو بودن،با هشتصد هزار تا سرو تهش هم میومد،نگرفتی،بعد بابت این زپرتی یک ملیون میخوای پول رضایتنامه بدی،،دلالیم حدی داره
والله به خدا تو ليگ خودمون بازيكناي بهتري هستن و هم از نظر قيمت هم ارزانتر بريد از ليگ خودمون مهاجم بخريد
آمار درخشانش دقیقا کجاست؟؟؟؟؟؟
“لازم به ذکر است که این مهاجم سوئیسی – کنگویی در فصل جاری برای تیمش در ۱۹ بازی به میدان رفته و آمار دو گل و یک پاس گل را به ثبت رسانده است.”
در نوزده بازی آمارش فقط دو گل و یک پاس گل بوده! به این میگن آمار؟ تازه میخواهند یک میلیون دلارم بدهند! معلوم است چه خبره؟!
وینگر لازم داریم
دوگل تو نوزده بازی یک میلیون دلار برای رضایت نامه اش دیگه حسابی رد دادین سرمربی که نباید ازش گرفت
۱۹ بازی و ۲ گل؟؟؟؟؟ عجب آمار فوق العاده ای. حتما جذبش کنید آخه پول یامفت توی این مملکت زیاده….