اوستون اورونوف در فهرست اسماعیل کارتال برای دیدار با چادرملو قرار گرفت.
آخرین تمرین تیم پرسپولیس برای دیدار با چادرملو اردکان در حالی برگزار شد که سرخپوشان با پایان تمرین خود راهی فرودگاه شدند و به این ترتیب به استقبال دیدار حساس مقابل چادرملو یزد رفتند.
اوستون اورونوف وینگر تیم پرسپولیس که شش بازی اخیر تیمش را از دست داده بود، در دیدار با چادرملو به لیست تیم پرسپولیس رسیده و سرخپوشان را همراهی خواهد کرد.
او که با مصدومیت دردناک همسترینگ مواجه بود، دیدار دربی و تمام بازیهای بهمن سرنوشتساز را از دست داد و در ترکیب تیمش غایب بود اما حالا برای ۹ بازی پایانی فصل آماده خواهد بود.
اورونوف که بعد از پایان سال به اردوی تیم ملی ازبکستان خواهد رفت، برخلاف سعید صادقی در لیست کارتال قرار گرفته اما مشخص نیست که در زمین به میدان برود یا خیر.
اما سعید صادقی همراه با بازیکنان تیم پرسپولیس به یزد سفر نکرد.
سعید صادقی وینگر تیم پرسپولیس علیرغم پایان مصدومیت در لیست تیم پرسپولیس برای این بازی حساس حضور ندارد و فعلا امکان همراهی پرسپولیس را نخواهد داشت.
البته مصدومیت این بازیکن به پایان رسیده و او در هفته پایانی امسال میتواند برای تیمش به میدان برود.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
لطفاً اگر زمین مطلوب نبود، ارونوف را بازی ندهید..
ولی چقدر غصه میخورم که این سعید صادقی بدردنخور و پر ادعا کی میخواد به درد بخوره…
سلام بر سرخدلان اورونوف امسال تا اینجای فصل با توجه به پولی که گرفته عملا کاری نکرده حالا که بهبودیت نسبی پیدا کرده دو دستی به تیم ملی کشورش تحویل بدین تا خدایی نکرده دوباره …..لطفا باهاش صحبت کنید به خودش فشار نیاره.یا علی
با تساوی امشب شله مافیا ، داره شبیه آخرای لیگ پیارسال میشه . تساوی شله با ملوان و اوج گیری پرسپولیس نتیجه شیرینی داشت
خداراشکر،چشم بد به دور
باشگاه باید به اورونف اجازه نده بره تیم ملی هر چند توایام فیفا هست بازی ها ولی باید بهش بگن این سری نره تا کاملا خوب بشه