کارشناس داوری کشورمان اعتقاد دارد داور دیدار تیمهای الهلال عربستان و پرسپولیس ایران کار سختی برای قضاوت این مسابقه نداشته است.
نادر جعفری در گفتوگو با تسنیم درباره قضاوت مانینگ چینی در دیدار تیمهای الهلال عربستان و پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به تعداد گلی که رد و بدل شد و نوع بازی، مسابقه از درجه آسانی برخوردار بود. جالب اینکه هیچ اخطاری هم داده نشد، چون بازی به رغم پرگل بودن کمبرخورد بود.
وی در مورد اعلام ضربه پنالتی به سود پرسپولیس در دقیقه 85 تصریح کرد: در این صحنه VAR به کمک داور آمد و خطای بازیکن الهلال را تشخیص داد که تصمیم درستی بود. در کل تیم داوری کار سختی در این مسابقه نداشت و تنها نکته پنالتی بود که به سود شاگردان کارتال اعلام شد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
لعنت به درویش و هم دستانش؛
دیگه بی خیال آسیا و لیگ باشیم اسیا با النصر شانسی نداریم پس بهتر به فکره دربی برگشت باشیم باز با این همه مصدوم و محروم و تفکر هجومی مربی اگر مثل نیمه اول با الهلال باشیم بازی رو راحت تقدیم استقلال سوگلی نکنیم دشمن شاد نباشیم دیشب که حسابی شاد شون کردیم به لطف درویش زنگ تفریح شدیم دیگه تحمل باخت دربی را نداریم.لعنت به حامیان بدخواهان پرسپولیس.
هدیه بعدی درویش به بدخواهان پرسپولیس بازی برگشت دربی است.
همش از دیشب منتظر استعفای درویش هستم ولی انقدر پرو هست که خبری حتی دروغ هم نیست.او می ماند تا تکمیل تحقیر و تضعیف پرسپولیس.