مدافع گرجستانی تیم فوتبال پرسپولیس از رفتار مدیران این باشگاه در قبال خودش گلایه کرد.

گئورگی گولسیانی پس از برتری 2 بر صفر تیم فوتبال پرسپولیس مقابل هوادار اظهار داشت: از هواداران و اعضای تیم تشکر می‌کنم. سه سال فوق‌العاده را پشت سر گذاشتیم و نمی‌دانم در پرسپولیس می‌مانم یا خیر. خودم هم منتظر هستم و کسی با من صحبت نکرده است، شاید هیچ علاقه‌ای به من نیست.

گئورگی درباره تمدید قراردادش گفت: همه از من می‌پرسند که اینجا می‌مانم یا نه ولی من خودم هم واقعا نمی‌دانم و کسی با من صحبت نکرده. فکر می‌کنم شاید به این معما باشند که علاقه‌ای به من ندارند. در هر حال من ادامه می‌دهم تا ببینم چه اتفاقی در زندگی‌ام می‌افتد.

او با گلایه از باشگاه ادامه داد: بدترین چیز این است که بازی صدم من بود و یک رکورد بود ولی هیچ تی‌شرت و چیزی برای من نبود! منتظر بودم که شاید یک تی‌شرت یا یک نمادی از احترام باشد ولی متاسفانه چیزی نیست‌. یک حقوقی هست که باید از تیم بگیرم ولی به من می‌گویند که نباید حقوقی بگیرم. کمی عجیب است. وقتی من به این تیم می‌آمدم هرکاری برایش کردم ولی الان که فردا پرواز دارم چنین چیزی به من می‌گویند!

گئورگی با قدردانی از هواداران و خبرنگاران گفت: در هر حال پرسپولیس برای من بیشتر از خانواده است. از همه ممنونم بخاطر حمایتتان و همچنین از خبرنگاران ورزشی بابت حرفه‌ای بودن‌شان. برای شما آرزوی موفقیت دارم. اگر دوباره به آزادی برگشتم با روی باز و خوشحال خواهد بود اگر هم نه برای همه و این کشور زیبا آرزوی خوش‌شانسی دارم.

او به فارسی و کلافگی در میان سوالات پر تعداد خبرنگاران ادامه داد: خداحافظ. من به انگلیسی گفتم که اصلا صحبتی نبوده شما انگلیسی متوجه نمی‌شوید عزیزم؟ شما می‌گویید مذاکره دارم یا نه ولی اصلا چیزی نبود‌ه است.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)