اخبار بازیکنان

امیدهای آخر انصاری و پزشکان پرسپولیس به MRI نهایی

پرسپولیس نیوز: آزمایش‌های اولیه نشان‌دهنده این است که مصدومیت بازیکن تیم پرسپولیس از ناحیه رباط صلیبی است، اما نتیجه قطعی بعد از MRI مشخص خواهد شد.

محمد انصاری روز گذشته در جریان دیدار تیم‌های پرسپولیس و کاشیمای ژاپن دچار مصدومیت شد و شب گذشته به بیمارستان رفت تا از زانوی آسیب‌دیده خود عکس بگیرد.

جواب MRI انصاری احتمالا تا فردا مشخص خواهد شد، اما شواهد و آزمایش‌های اولیه نشان‌دهنده این است که انصاری از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شده که البته میزان و نوع آن پس از پاسخ MRI مشخص خواهد شد.

فشار بازی‌های اخیر تیم پرسپولیس به گونه‌ای بود که حسین ماهینی هم چندی پیش در دربی دچار مصدومیت از ناحیه زانو و رباط صلیبی شد.

‫2 دیدگاه ها

  1. به نظرم الان مدریت بایدمیلادمحمدی وبیاره پیشنهادبده باسرمیادپرسپولیسی هم است تیمی هم که توش بازی میکنه ده درصدپرسپولیس هم نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *