مصاحبه ها

پروین:چطوری با عمان مساوی کردیم/نوروزی حالم را خراب کرد

پرسپولیس نیوز : پیشکسوت پرسپولیس گفت:جوانها از من توقع سلام دارند،ببینید فوتبال به کجا رسیده است.

علی پروین درباره اینکه اخیرا راهی بیمارستان شده بود عنوان کرد:یک چند روزی بود احساس کرختی داشتم.بعد این داستان هادی نوروزی رخ داد که واقعا حالم بد شد.واقعا اذیت شدم.بعد هم که رفتیم بیمارستان و چند روزی تحت نظر بودیم.

وی درباره اینکه آیا بیماری قند دارد گفت:قند یک کمی داریم.البته نمی شود منکر پیری شد.

سرمربی اسبق پرسپولیس درباره اینکه آیا همچنان دیزی،غذای مورد علاقه اش را می خورد اظهار داشت:این جمعه دیزی نخورم.البته کمی ورزش را هم فراموش کرده بودم.

وی درباره اینکه در زمان مربیگری اش در رختکن خیلی عصبی می شد گفت:داد و بیدا نمی کردیم.ولی هر مربی روش خودش را دارد.

پروین درباره اینکه می گویند وضع مالی اش خیلی خوب است اظهار داشت:ای بابا ما که چیزی نداریم.وضع مان زیاد خوب نیست و زیاد هم بد نیست.

وی درباره وضعیت امروز فوتبال ما گفت:خیلی بد شده است.اوضاع جالب نیست.جوانها از من توقع سلام دارند،ببینید فوتبال به کجا رسیده است.

سرمربی اسبق تیم ملی درباره تساوی با عمان بیان داشت:با عمان مساوی کردیم.چطوری مساوی کردیم؟خیلی بد بازی کردیم.

وی درباره اینکه آیا هنوز از هواپیما می ترسد گفت:بله؛از هواپیما می ترسم.تازگی از آسانسور منزل  هم که زیاد می شود می ترسم.

پروین در پایان گفت:من از مسولان می خواهم توجه بیشتری به پیشکسوتان داشته باشند.فقط منتظریم پیشکسوتان بمیرند ببریم دور امجدیه بگردانیم.این خوب نیست.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها