
پروین مشکل یک اتومبیل را حل کرد / ۸۵۰ میلیون بدهی ۸۲۲۰;ماشینی۸۲۲۱; پرسپولیس
پرسپولیس نیوز : در شرایطی که مشکل ۳ خودرو بازیکنان پرسپولیس حل شد اما مشکل اصلی همچنان پا برجاست.
علی پروین روز گذشته با پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان مشکل اتومبیل ۳ بازیکن پرسپولیس (حسینی، بنگر، نورمحمدی) را حل کرد اما همچنان مشکل اصلی به قوت خود باقی است.
برخی از بازیکنان پرسپولیس هنگام عقد قرارداد با این باشگاه ۲ اتومبیل حدود ۱۳۰ میلیون تومانی دریافت کردند که به مرور زمان این ماشینها هنگام پلاک شدن و سند خوردن دچار مشکل شدند. کار به جایی رسید که شرکت طرف قرارداد یکی از خودروها، برای به دست آوردن پول خود دست به شکایت زد و حتی حکم توقیف اتومبیلها را گرفت.
علی پروین روز گذشته با پرداخت ۱۰۰ میلیون مشکل سند یکی از این ماشینها (سوناتا) را حل کرد اما هنوز باشگاه پرسپولیس به دیگر شرکت که ۱۲ خودرو "هوندا آکورد" را تامین کرده چیزی حدود ۸۵۰ میلیون تومان بدهکار است. اتفاقاً همین شرکت هم دست به شکایت و توقیف اتومبیلها زده است.
حالا باید دید که مسئولان باشگاه پرسپولیس چه زمانی میتوانند اتومبیل دوم را هم برای بازیکنان آزاد کنند.