مصاحبه ها
گفتگوي تفصیلی با انصاری فرد: قرارداد کریمی را به زودی افشا می کنم
قرارداد کریمی را به زودی افشا می کنم/ کارهای کرانچار را یک آدم ناشی هم انجام نمی داد
گفتگوي تفصیلی با انصاری فرد: کرانچار برای اهداف خاصی به ایران آمد/ عده ای با هم برای عدم موفقیت ما جلسه می گذاشتند/ برنامهريزي کردند، در نهايت كرانچار را به تهران بياوريم/ ادامه حضور کرانچار در ایران به صلاح نیست
گفتگوي تفصیلی با انصاری فرد: کرانچار برای اهداف خاصی به ایران آمد/ عده ای با هم برای عدم موفقیت ما جلسه می گذاشتند/ برنامهريزي کردند، در نهايت كرانچار را به تهران بياوريم/ ادامه حضور کرانچار در ایران به صلاح نیست
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس در واکنش به اظهارات اخیر حسین هدایتی در خصوص نحوه عقد قرارداد این بازیکن با باشگاه استیل اذین گفت: قرار داد کریمی را به زودی افشا می کنم تا همه از مفاد این قرارداد باخبر شده و آن زمان در مورد آن قضاوت کنند.
عباس انصاريفرد در گفتگویی تفصیلی به بیان تمامی اتفاقات زمان مدیرعاملی اش پرداخت که شرح آن در زیر می آید:
وی در ابتدا با اشاره به نحوه حضور دوبارهاش در پرسپوليس گفت: در آن زمان آقاي عليآبادي مرا خواستند و گفتند، شما را براي پذيرش اين مسئوليت بزرگ در پرسپوليس انتخاب كردهايم و من هم به ايشان گفتم كه هر كاري كه از دستم برآيد براي اعتلاي نام پرسپوليس انجام خواهم داد.
وی گفت: متاسفانه در همان زمانها نيز شرايط چندان خوب نبود، البته اين را هم بايد بگويم كه شرايط پرسپوليس به گونهاي بود كه در آن تيم نميتوانستم مديريت كنم، چرا كه بايد كجدار مريض عمل ميكردم تا حاشيهها اطراف اين تيم بزرگ به حداقل برسد. البته در همان مدت زمان كوتاه كارهاي زيربنايي زيادي را انجام داديم. بحث “هولدينگ” اقتصادي باشگاه را مطرح كرديم و با سرمايه ۱۵ ميليارد توماني با سيروس محجوب به توافق رسيديم، كه متاسفانه در آن روزها به بحث تغيير و تحولات در سازمان تربیت بدنی برخوردیم و كارهايمان به نوعي عقب افتاد.انصاريفرد افزود: خيليها به محض ورود من به پرسپوليس شمشيرهاي خود را از رو بستند، به طوري كه تا به امروز در تاريخ فوتبال ايران سابقه نداشته است که اين همه هجمه به يك مدير صورت پذيرد. در آن زمان آنهايي كه براي خود منافعي را در پرسپوليس تعريف كرده بودند، وقتي متوجه شدند با حضور انصاريفرد نمی توانند به مانع منافعشان برسند، در مقابل من شدیدا موضع گرفتند و اجازه ندادند به اهداف خود برسيم. در آن روزها همان آقايان با برخي از مربيان و برخي از بازيكنان ما جلسات مخفیانه می گذاشته و آنها را تحریک می کردند تا تيم نتيجه نگيرد و جالب اينكه خودشان را پرسپوليسی های اصیل هم ميدانستند.
مدیرعامل سابق پرسپولیس گفت: من تا به امروز هرگز نگفتهام كه بهترين و موفقترين مدير ۳۰ سال اخير پرسپوليس هستم، اما بهتر است چند كارشناس بيايند و عملكرد هشت ماهه ما را ارزيابي كنند تا بعد از آن، مقايسه آماري صورت پذيرد.