اخبار مدیران

سفر عبدی به لندن به تعویق افتاد/دیدار با مربی تیم اسکاتلند در برنامه‌ عضو هیأت مدیره پرسپولیس

پرسپولیس نیوز : عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در سفر به انگلستان دیداری با مربی تیم ملی اسکاتلند و مربی تیم دربی کانتی خواهد داشت.

حسین عبدی عضو و سخنگوی هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس که قرار بود امروز عازم انگلستان شود به دلیل برخی از مسائل شخصی سفر خود را به روز سه‌شنبه موکول کرد و در ساعت 7 و 30 دقیقه صبح روز سه‌شنبه تهران را به مقصد لندن ترک خواهد کرد.

عبدی در این سفر علاوه بر حضور در یک سمینار قرار ملاقاتی با هینر مربی تیم ملی اسکاتلند دارد چرا که این دوستی دیرینه‌ای با یکدیگر دارند.

همچنین عبدی در زمان حضور در انگلستان عازم باشگاه دربِی‌کانتی خواهد شد تا با یکی از دوستان خود که مربی این تیم است دیدار و گفت‌وگو داشته باشد. این جلسات در راستای بهبود روابط باشگاه پرسپولیس در سطح بین‌المللی هم خواهد بود.

این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در ساعت 6 صبح روز سه‌شنبه هفته آینده از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد تهران خواهد شد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها