مصاحبه ها

هواداران دوست داشتند دایی به گسترش ببازد

مرجع خبری پرسپولیس : رئیس هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی گفت : درخواست هواداران تبریزی از علی دایی هم منطقی است هم غیر منطقی .


جواد ششگلانی  درباره توهین به علی دایی در بازی مقابل فولادگستر تبریز در فینال جام حذفی گفت :این اتفاق دو بخش دارد که البته با این کار هواداران موافق نیستم ؛ یکی اینکه تماشاگران تبریزی از علی دایی توقع داشتند به خاطر آذری بودن کاری کند پرسپولیس به نماینده تبریز ببازد که این موضوع در فوتبال حرفه ای محلی از اعراب ندارد و داشتن این توقع در فوتبال حرفه ای منطق نیست.

رئیس هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی افزود : اینکه هواداران از دایی انتظار داشتند بعد از به ثمر رساندن گل زیاد خوشحالی نکند منطقی است چون وی متعلق به این خطه از ایران است و این همه خوشحالی پس از رسیدن به گل، تماشاگران را تحریک کرد و منجر به اتفاقات پیش آمده شد .

 

ششگلانی گفت : به هر صورت فوتبال همین است و نمی توان از کسی توقع داشت تیمش را بازنده کند .

وی درباره حمله به دایی در فینال جام حذفی گفت : در اتفاق افتادن این موضوع تردید دارم و در حال بررسی این هستم که آیا این مسئله رخ داده است یا خیر ؛ چون در منطقه ای که این اتفاقات افتاده است هیچ تماشاگری حق حضور نداشت و به همین دلیل کسی نمی توانست در آنجا به دایی حمله کند .

ششگلانی گفت : در کنار اتوبوس پرسپولیس ۷ تا ۸ نفر برای گرفتن امضاء و عکس یادگاری حاضر شدند که اگر این اتفاق برای دایی رخ داده باشد می توانست به راحتی ضارب را دستگیر کند . البته این موضوع را پیگیری خواهم کرد و نتایج را اعلام می کنم.

وی تصریح کرد : اصلاً بحث چاقو و یا چاقو کشی در این مسئله مطرح نبوده است و اگر هم این اتفاق رخ داده باشد با یک سوزن و یا میخ به دایی حمله شده است .

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها