اخبار مربیانلیگ قهرمانان آسیا

پرسپولیس با شکست لخویا به دوران بلماضی پایان داد

پرسپولیس نیوز :سرمربی لخویا پس از آنکه مقابل پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا شکست خورد و از راه یابی به مرحله بعد باز ماند در آستانه جدایی از این تیم قرار گرفت.  تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته در بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی قهرمانان آسیا موفق شد لخویا را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.

بنا به گزارش روزنامه الرایه قطر خبر داد: جمال بلماضی، سرمربی الجزایری لخویا پس از آنکه مقابل پرسپولیس در بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شکست خورد و از راه یابی به مرحله یک چهارم باز ماند در آستانه جدایی از این تیم قرار دارد.

بلماضی برای دومین سال متوالی نتوانست به همراه لخویا به مرحله یک چهارم نهایی راه پیدا کند اما در مقابل مربیان سابق لخویا موفق به این امر شده بودند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
6P.ca

اگر برایان لادروپ هنوز مربی لخویا بود کارمون خیلی سخت تر بود امیدوارم دیگه هیچ وقت سر راه پرسپولیس قرار نگیره

تورکمن

چه بازی خوبی بود
یعنی حال داد :)

Deniz9

پرسپولیس غرید…آسیا لرزید…❤❤❤❤