
آشتی ٢ پرسپولیسی در اردوی تیم ملی/ محمدی به تهران برگشت +تصاویر
بازیکنان تیم ملی امروز یکی پس از دیگری وارد اردو شدند و خود را به کادرفنی تیم ملی معرفی کردند تا رسما اردوی تیم برای جام جهانی آغاز شود.
تمرینات پرسپولیس درحالی طی روزهای اخیر پیگیری شد که چند غایب سرشناس داشت. یکی از آن ها میلاد محمدی مدافع چپ ملی پوش پرسپولیس بود که با شروع تمرینات این تیم، به ایران نیامد و بعد از اردوی ترکیه تیم ملی، راهی یونان شد. گفته شد محمدی به دلیل اختلافات مالی با باشگاه، در تمرینات شرکت نمی کرد.
با این حال بعد از مدت ها و با شروع اردوی تیم ملی در تهران، میلاد به تهران برگشت و مستقیما راهی کمپ تیم های ملی شد که تصویر حضور او را در کنار احسان حاج صفی مشاهده می کنید. حال باید دید اختلافات محمدی با باشگاه پرسپولیس که مالی بوده، چه زمانی و به چه شکلی حل خواهد شد.
علی علیپور و حسین ابرقویی دو بازیکن که دیروز در تمرین پرسپولیس با هم درگیر شده بودند، امروز با همراهی یکدیگر وارد اردوی تیم ملی شدند.
دیروز در آخرین لحظات بازی درون تیمی پرسپولیس توپ بین آنها با یک برخورد همراه شد و عصبانیت علیپور و واکنش تند ابرقویی را به همراه داشت. این بحث با مداخله دیگر بازیکنان به پایان رسید و کریم باقری هم به همین خاطر در سوت خود دمید و پایان بازی را اعلام کرد. جالب آنکه علیپور و ابرقویی گلزنان این بازی درون تیمی هم بودند که با حساب ۱-۱ به پایان رسید.
البته این یک بحث ورزشی و داخل زمین بود و حتی لحظاتی بعد آنها مشغول صحبت در مورد یک صحنه دیگر شدند و به نوعی کدورت خاصی را برایشان به همراه نداشت. امروز هم علیپور و ابرقویی با همراهی یکدیگر وارد اردوی تیم ملی شدند تا مشخص شود جر و بحث دیروز را پشت سر گذاشتهاند

امیرحسین محمودی که در بازی با کاستاریکا اولین بازی ملی خود را انجام داد، امروز به اردوی تیم ملی ملحق شد. جالب اینکه او تا دیروز برای شرکت در تمرین پرسپولیس به مجموعه ورزشی آزادی مراجعه میکرد و از امروز در تمرینات تیم ملی حضور خواهد یافت.

پیام نیازمند یکی از مسافران قطعی تیم ملی برای جام جهانی است. یازمند برای دومین بار راهی جام جهانی خواهد شد.

کنعانی هم آخرین ملی پوش پرسپولیس است که در این اردو حضور دارد.




