اخبار مربیان

احضار علی کریمی به دادسرای فرهنگ و رسانه/جادوگر با ناراحتی دادسرا را ترک کرد

پرسپولیس نیوز : سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال سپیدرود صبح امروز در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور پیدا کرد.
علی کریمی که چند روز پیش با باشگاه سپیدرود رشت تسویه حساب کرد صبح امروز در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور پیدا کرد.

کریمی با چهره‌ای ناراحت در دادسرا حاضر شد و بعد از مدتی  هنگام خروج نیز با همین وضعیت دادسرای فرهنگ و رسانه را ترک کرد. ظاهرا کریمی به خاطر پست‌هایی که در اینستاگرام منتشر کرده است به دادسرا احضار شده و قرار است طی روزهای آینده در خصوص انتشارات خود در صفحه شخصی توضیحاتی را ارئه کند.

کریمی چند روز پیش با انتشار پستی در اینستاگرامش از مردم خواست تا در کمپین نخریدن اقلامی که گران شده است شرکت کنند.

‫4 دیدگاه ها

  1. درود بر شرفت درود..زنده باد علی خان کریمی…تو این مملکت هر کی حرف حق بزنه همین جوری باهاش برخورد میکنند….به امید بهبود اقتصاد کشور عزیزمون ایران..

  2. باید سر خودمون مثل گوش دراز بندازیم پایین هر اتفاقی با هر قیمتی بخریم هیچی نگیم هیچی هم نخوایم وای بر این کشورهای جهان سوم با این نگرش کره شمالیشون!!!!

  3. به آقازاده ها فشار اومده خب، جنس هاشون روی دستشون میمونه، کریمی چطور جرات میکنه حرف بزنه اصلاً؟ مردم که نباید روی حرف بزرگترشون حرف بزنن آخه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *