اخبار استقلالاخبار مدیران

ارجاع پرونده شکایت پرسپولیس از سرپرست استقلال به مجتمع کارکنان دولت

شکایت باشگاه پرسپولیس از سرپرست باشگاه استقلال وارد فاز تازه‌تری شد.

شکایت باشگاه پرسپولیس از سمیعی مدیرعامل باشگاه استقلال به مجتمع قضایی کارکنان دولت رسید.

فرشید سمیعی چندی پیش در یک مصاحبه اظهاراتی انجام داده بود که این صحبت‌ها با شکایت باشگاه پرسپولیس روبرو شد.

از آنجایی که شکایت از کارمندان دولت یا افرادی که در ادارات دولتی کار می‌کنند به مجتمع قضایی کارکنان دولت مربوط می‌شود به همین خاطر شکایت باشگاه پرسپولیس از سرپرست باشگاه استقلال هم به این مجتمع قضایی رسیده است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
8 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
آرش ضد کیسه

این بی ادب باید با محرومیت سنگینی مواجه بشه.

سعید

کمیته کیسه تنان

نصیر

با افشاگری های جادوانی در دادن رشوه به داور بازی استقلال و عدم اخراج چشمی کاملآ مشخصه کل حضور این کلاش در شبکه سه هماهنگ شده بوده

ناشناس

ریدن سر در اون کمیته عن ضباطی که امثال
جاودانی توش دم از مبارزه با فساد میزنن
ولی خودشون راس فساد هستن

ناشناس

مثل بقیه شکایت ها تبرئه میشن .
خودتونو خسته نکنید .

علی صباغ

عاقبت فوتبالی که چنین اشخاص مزخرفی بالا سرش قرار دارند میشه همینی که شاهدیم .

داود

سلام. اینکه شروع کننده این بحث مدیر باشگاه استقلال بود به کنار اما سوال بنده اینه اگر کسی بخواد با دروغ و تهمت 40ملیون هوادار تیم یک مملکت را تخریب کنه جرم نیست؟ اینکه مربیه استقلال ده بار میگه ما هر شهری رفتیم گفتن وای.. چه تیمیه باسنگ زدنشون. ببینم چرا موقع نظر سنجی پرسپولیس62درصد آمار را داره؟ و وقتی مدیرشون به دروغ میگه بما تبریک گفتن فکر میکنید نمیدونه پیج فیکه؟ نامه تبریک مگه دببر خثنه و بدست مدیر نمیرسه؟ ایشون نمیدونه چنین نامه ای نخونده؟ مشکل اینجاست کمیته انضباطی شده کمیته انضباطی باشگاه استقلال و جز کمیته رسیدگی به جرایم ورزشی بین المللی مرجع نداریم برای رسیدگی.

ناشناس

دقیقا . بعد رضا جاودانی اشغال دم از مبارزه
با فساد میزنه

دکمه بازگشت به بالا