با تصمیم کمیته صدور مجوز حرفهای فدراسیون فوتبال تنها سه باشگاه مجوز حرفهایسازی خود را دریافت کردند. یک باشگاه هم که شانس حضور در آسیا را داشت مدارکش را به کنفدراسیون ارسال نکرده است.
کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حضور باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا شرط اولیه دریافت مجوز حرفهای از کمیتههای داخلی را در آئین نامههای اجرایی خود قرار داده است.
شرط مهم و اساسی که همه ساله توسط کمیته مجوز حرفهای فدراسیون فوتبال ایران نادیده گرفته میشد تا بالاخره سال گذشته باعث بروز حساسیتهای زیادی در کنفدراسیون فوتبال آسیا شد.
نهاد بینالمللی فوتبال در آسیا نیز ضمانت یک میلیون دلاری از داریوش مصطفوی رئیس پیشین فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس فعلی کمیته مستقل صدور مجوز حرفهای دریافت کرد تا نسبت به اصول باشگاهداری در ایران نظارت و کار اجرایی کند.
تعهدات مسئولان فدراسیون فوتبال در تابستان سال ۱۳۹۹ سبب شد تا AFC فرصت یک ساله مبنی بر اصلاح ساختار حقوقی باشگاههای ایرانی برای حضور در بازیهای بین المللی بدهد.
پس از آن کمیته استیناف صدور مجوز حرفهای باشگاههای ایران با بررسی پرونده باشگاههای لیگ برتری تنها سه باشگاه را حائز دریافت مجوز صدور حرفهای باشگاهها دانست.
سپاهان اصفهان، گل گهر سیرجان و فولاد خوزستان تنها باشگاههایی هستند که مجوز حرفهای دریافت کردند. این در حالی است که قرار بود چهار نماینده در لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ آسیا شرکت کنند اما با تعلل بزرگ باشگاههای لیگ برتری تنها سه نماینده حضور خواهد داشت.
باشگاه تراکتور تبریز به دلیل بدهی بسیار سنگین خود نیز مجوز حرفهای دریافت نکرد تا فدراسیون فوتبال سراغ تیمهای ششم و هفتم جدول برود. تیم فولاد به دلیل قهرمانی در جام حذفی و دریافت مجوز از طریق همان سهمیه به آسیا رفت تا کمیته صدور مجوز حرفهای سراغ باشگاه پیکان برود اما این باشگاه در کمال تعجب مدارک حرفهای خود را به موقع ارسال نکرده بود تا نتواند به عنوان تیم هفتم لیگ برتر ایران در فصل گذشته به بازیهای آسیایی برود.
بنابراین فعلاً تنها سه نماینده در لیگ قهرمانان آسیا برای فصل آینده حضور خواهند داشت و فعلاً باشگاه دیگری به عنوان سهمیه چهارم این مجوز را دریافت نکرده است.
با این حال AFC صبح فردا دوشنبه به طور رسمی اسامی تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ را معرفی خواهد کرد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
خدا رو شکر
مرگ یه بار شیون یه بار .
اولا که باشگاه در فوتبال ایران معنا نداره .همه تیمداری میکنن و نه باشگاه داری .ثانیا اکثر باشگاه ها دولتی هستن و اختیاری از خود ندارن .ثالثا با این وضع بدهکاری و ضعف مدیریت و نبود تفکر لازم پشت تیم بریم اسیا چکار .بزار دو سال حذف شیم از اسیا تا یه فکر اساسی بشه .البته اگه بشه
دلم درد میگیره وقتی میبینم یه تیمی مثل چارپایان که خداییش هوادارانش حتی از ملوانی که الان تو دسته دو داره دست وپا میزنهخیلی کمتره ولی اینهمه امکانات براش فراهمه درصورتی که اونا هم زیر نظر کارخانه فولاد مبارکه و زیر مجموعه دولت اداره میشن ،شاید بگین مدیران و مجموعه توانمندی داشتن و بدستش اوردن ولی مثالم بخاطر این بود که چرا تیمی چون پرسپولیس با این همه اعتبار وبرند ومهمتر ۴۰ میلیون هوادار باید این مشکلات رو داشته باشه وامروز دنبال چه کنیم چه کنیم باشیم