اسپانسر جدید ملوان به صورت رسمی معرفی شد
اسپانسر جدید باشگاه ملوان دیروز طی مراسمی به صورت رسمی معرفی شد.
در حالی که چندین ماه از آغاز لیگ برتر گذشته باشگاه ملوان جشن پیراهن برگزار کرد!
جشن پیراهن جدید ملوان با اسپانسر جدید این تیم با تبلیغ «بانک حکمت ایرانیان» در بندرانزلی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مدیر عامل، کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال ملوان بندر انزلی و مدیر عامل و مقامهای ارشد بانک حکمت ایرانیان برگزار شد، از پیراهن جدید ملوان با تبلیغ بانک حکمت ایرانیان رونمایی شد.
صادق درودگر مدیر عامل باشگاه فوتبال ملوان بندر انزلی با اشاره به علاقه مدیر عامل بانک حکمت ایرانیان به فوتبال و باشگاه ملوان، اظهار کرد: امیدواریم رضایت این بانک را برای قرارداد جدید فصل بعد جلب کنیم و این کار نیز با حمایت انزلیچیها و بزرگان ملوان امکانپذیر است.
عباس عسکر زاده مدیر عامل بانک حکمت ایرانیان نیز در مراسم مذکور با ابراز خرسندی از همکاری با باشگاه ملوان، گفت: بنده علاقه خاصی به این تیم ریشهدار دارم و امیدوارم آسیایی شدن ملوان موجب شادمانی مردم انزلی و هواداران ملوان شود.
بانک حکمت ایرانیان یکی از بانکهای تجاری خصوصی ایران است، که پیش از این در قالب صندوق تعاون بتاجا و پس از آن موسسه مالی و اعتباری حکمت ایرانیان فعالیت میکرد و متعلق به کارکنان ارتش است.