مصاحبه ها

اکبری: مقابل صبا از خیلی‌ها بهتر بودم

از بازگشت شکوری خوشحالم

مرجع خبری پرسپولیس : جلال اکبری مدافع چپ پرسپولیس که روز قبل از بازی با سایپا دچار مصدومیت جزیی شد و حتی از لیست ۱۸ نفره کنار رفت، حالا وضعیت بهتری دارد و انگار می‌تواند مقابل نفت آبادان به میدان برود.

 

اکبری درباره مصدومیتش توضیح می‌دهد: «دو روز قبل از بازی با سایپا در فوتبال درون تیمی کمی احساس درد کردم و روز بعد از آن موقع دویدن عضله دوقلوی پایم دچار کشیدگی شد که دیگر نتوانستم تمرین کنم. البته الان احساس درد نمی‌کنم و امروز (دوشنبه) می‌روم تمرین تا کنار بقیه کار کنم. اگر در استارت‌ها مشکلی نداشته باشم نیازی به درمان یا تمرین اختصاصی نخواهم داشت.»

 

اکبری که از پای تلویزیون بازی تیمش مقابل سایپا را دیده، درباره این مسابقه می‌گوید: «خدا را شکر که بردیم. من به این برد خیلی خوشبین بودم و فکر می‌کنم به این پیروزی نیاز داشتیم.»

 


با بازگشت شکوری به میادین، حالا جلال یک رقیب جدی برای حضور در ترکیب اصلی دارد:

 

«من که خودم خیلی دوست دارم ابی به شرایط بازی برگردد. من و شکوری رابطه خیلی خوبی با هم داریم و آنقدر با هم خوب هستیم که هر کدام‌مان بازی کنیم، مشکلی پیش نمی‌آید و از بازی کردن یکدیگر خوشحال می‌شویم.»

 

در بازی مقابل سایپا علی عسگر به‌عنوان مدافع چپ بازی کرد، اکبری درباره کیفیت بازی وی می‌گوید:«به نظر من پست بازی حمید اصلا دفاع نیست. نه چپ، نه راست ولی خب این تصمیمی است که کادر فنی گرفت. درباره کیفیت بازی‌اش هم بهتر است از کادر فنی بپرسید.» جلال اکبری مقابل تراکتورسازی یکی از بهترین‌های پرسپولیس بود اما مقابل صبا ضعیف‌تر کار کرد و بین دو نیمه تعویض شد. البته بعضی روزنامه‌ها نوشتند علت تعویض جلال دومین بازی ضعیفش در فصل جدید بوده: «برخی روزنامه‌ها که واقعا لطف دارند اما من در بازی دوم هم از خیلی‌ها بهتر بودم. مقابل صبا تعویض شدم اما هنوز دلیل تعویض شدنم را نمی‌دانم، شاید تغییر تاکتیکی بوده اما به تصمیم کادر فنی احترام می‌گذارم.»

 

اکبری درباره بازی با نفت آبادان می‌گوید: «به هرحال آنها هر سه بازی خود را برده‌اند و شرایط خوبی دارند، ما هم نباید چون آنها از لیگ دسته یک آمده‌اند، دست‌کم بگیریم‌شان.» اکبری با تاکید بر اینکه آماده است تا دوباره در ترکیب پرسپولیس قرار بگیرد، درباره اینکه می‌گویند نفت در شرایط مسابقه است و وضعیت بدنی بهتری نسبت به پرسپولیس دارد، می‌گوید: «نه، اینطور هم نیست. بدن‌های ما هم باید دیگر ول کند و فکر نمی‌کنم در این بازی حتی با وجود دمای بالای هوای آبادان مشکل بدنی داشته باشیم.»

 


اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها