پرسپولیس نیوز: دو باشگاه پرسپولیس و استقلال این‌ روزها قربانی اختلاف‌نظر مسئولان سیاسی کشور شده است و مثل فصل گذشته بهترین دوران آماده‌سازی برای لیگ پانزدهم را از دست بدهند.
 
هرسال دریغ‌ از پارسال! این حکایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در این یک دهه اخیر است. پرسپولیس و استقلال زمانی گل سرسبد فوتبال باشگاهی ایران بودند و حتی قبل از حضور در میدان مسابقه نیز از حریف پیش بودند و برای کم اهمیت‌ترین مسابقه این دو تیم بیش از 70 هزار نفر به ورزشگا‌ه‌ها می‌رفتند اما برنامه‌ریز غلط و مدیریت بی‌تدبیر در سال‌های اخیر باعث شد که از استقلال و پرسپولیس فقط نامی از آنها باقی بماند. دو نام محبوب که اکنون برای برندش 290 میلیارد تومان قیمت گذاشته‌اند به قول قدیمی‌ها شیر زنده و مرده‌اش یک قیمت دارد!
 
پرسپولیس و استقلال در سال‌های اخیر تبدیل به باشگاه‌های پرحاشیه فوتبال ایران و جهان شدند. شکایت‌های زیادی از این دو باشگاه از سوی بازیکنان و مربیان خارجی به فیفا رسید تا همواره این دو باشگاه زیر سایه ترس از کسر امتیاز از سوی فیفا زندگی کنند. آخرین قهرمانی پرسپولیس هم با کسر 6 امتیاز از سوی فیفا و در زمان سرمربیگری افشین قطبی و مدیریت حبیب کاشانی به دست آمد.
 
استقلال هم در همین فصل اخیر از سوی فیفا تهدید به کسر امتیاز شد. این دو باشگاه اکنون تبدیل به آینه دق برای هوادارانش شده و سال‌هاست که آنها وضعیت سرخابی‌ها را می‌بینند و حرص می‌خورند اما هیچ کاری از دست‌شان برنمی‌آید جز اینکه با رسانه‌ها درد دل کنند تا شاید صدای‌شان به گوش مدیران رده‌بالای کشور برسد.
 
همان‌هایی که گاهی با کمترین تخصص در فوتبال و گاهی ورزش برای محبوب‌ترین تیم‌های آسیا تصمیم گیری کردند و آنها را به ناکجاآباد رساندند.
 
در گذشته‌های نه چندان دور در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دعوا بر سر صندلی جذاب و پرحرارت مدیرعاملی این دو باشگاه بود مدیران زیادی برای رسیدن به صندلی مدیرعاملی این دو باشگاه رایزنی‌ها می‌کردند.
 
دعواهای مدیرعاملی خیلی هم ناخوشایند نبود هر مدیری که می‌آمد تلاش می‌کرد برای دو تیم قهرمانی و موفقیت بیاورد. شاید برای همین است که امیر عابدینی و علی فتح‌الله‌زاده جز محبوب‌ترین مدیران دو باشگاه هستند زیرا هواداران از زمان حضور آنها خاطرات خوش زیادی دارند اما امروز چه؟
 
امروز دیگر دعوا بین اعضای هیات مدیره برای انتخاب مدیرعامل دو باشگاه نیست. امروز دعوا بر سر این دو باشگاه محبوب و پرحاشیه تبدیل به کشمکش سیاسی در عرصه کشور بین سیاسیون شده است. امروز هواداران شاهد آن هستند که نمایندگان مجلس در روزهایی که قرار است مزایده و خصوصی‌سازی انجام شود امضا جمع می‌کنند که این کار متوقف شود! شگفت انگیز است که خود این نمایندگان تاکید کردند دو باشگاه خصوصی شود اکنون مخالف این کار هستند.
 
در دولت هم ظاهرا اختلاف نظر و اختلاف سلیقه‌های زیادی در مورد این دو باشگاه حاکم است و نتیجه این اختلاف سیاسیون آن می‌شود که رئیس سازمان خصوصی‌سازی 24 ساعت قبل با اطمینان از قطعی شدن واگذاری دو باشگاه در مزایده چهارم سخن گفت اما چند ساعت مانده به اعلام برنده، مزایده چهارم  لغو شد! معنای این اتفاق یعنی ادامه حاشیه‌، بلاتکلیفی و روزمرگی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس آن هم در زمانی که باشگاه‌ها و رقبای کم تماشاگر آنها مشغول آماده‌سازی خود برای لیگ پانزدهم هستند.
 
در این روزها که حریفان سرخابی‌ها بدون جار و جنجال از پول بیت‌المال و بودجه عمومی کشور با دور زدن قانون استفاده خوبی از بودجه مالی کشور می‌کنند، اما در جمع سرخابی‌ها دعوا سیاسیون برای تعیین تکلیف این دو باشگاه به اوج خود رسیده است و اینکه این دو باشگاه مردمی و پرهوادار نباید از بیت‌المال استفاده کنند!
 
طنز تلخی است. فوتبال سراسر شبه دولتی ایران به حال خود رها شده و فقط بر سر باشگاه‌های پرطرفدار دعوا به راه افتاده آن هم چه دعوایی بین مسئولان عالی‌رتبه و سیاسی کشور!
 
ظاهرا در سال منتهی به انتخابات نمایندگان مجلس بهترین راه برای استفاده تبلیغاتی از جسد دو باشگاه پرطرفدار باید انجام شود و شاید به همین دلیل است که این همه جار و جنجال برای خصوصی سازی دو باشگاه انجام می‌شود وگرنه سازمان خصوصی‌سازی تا پیش از این برای مردم عادی یا فوتبالدوست کشور اهمیتی نداشت اما این روزها رئیس این سازمان و حتی مشاورش بیشتر از مسئولان رده اول کشور در رسانه‌های دیداری و شنیداری و خبرگزاری‌ها حضور دارند!
 
با این وضعیت باید انتظار داشت که فصل آینده و در لیگ پانزدهم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای سقوط نکردن بجنگند نه برای قهرمانی و کسب سهمیه آسیا اگر شرایط دو باشگاه به همین منوال باشد و آنها در روزهای آماده‌سازی فصل مالک و متولی خود را نشناسند در طول فصل چگونه می‌خواهند اقتدار دهه60 و 70 و حتی اوایل دهه 80 را داشته باشند.
 
 دود این اختلاف مردان سیاسی به چشم فوتبال و فوتبالدوستان خواهد رفت همان‌ هواداران عاشقی که بی‌چشم‌داشتی این دو تیم را دوست دارند و  تلاش می‌کردند با صحبت با رسانه‌ها صدایشان را به گوش مدیران عالی‌رتبه کشور برسانند اما اکنون که ظاهرا بین مردان شماره یک سیاست در دولت و مجلس اختلاف هست آنها صدایشان را به گوش چه کسی برسانند. آنها دردل‌شان را به که بگویند؟
 
در لیگ چهاردهم استقلال و پرسپولیس یکی از فصول کم‌تماشاگرشان را پشت سرگذاشتند زیرا هوادار خسته و آزرده خاطر از اتفاقات حاشیه‌ای و مدیریتی برای دو باشگاه بود. شاید به همین دلیل در دربی 80 ورزشگاه آزادی ظرفیتش تکمیل نشد اما وقتی در لیگ قهرمانان آسیا برای سه مسابقه پرسپولیس 100 هزار نفر به ورزشگاه آزادی رفتند و حدود 20 هزار نفر هم پشت در ورزشگاه ماندند مشخص شد هواداران هنوز این دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را دوست دارند به شرطی که دعواهای سیاسی بگذارد این دو باشگاه همچنان در اوج باشند.
 
پتانسیلی که این دو باشگاه دارند با هیچ باشگاهی در اسیا قابل قیاس نیست اما چرا از این فرصت عالی استفاده نمی‌شود و مسئولان به این حمایت افکار عمومی از این دو باشگاه بی‌توجه هستند.
 
به گفته رئیس سازمان خصوصی‌سازی این سازمان در گذشته بیش از 44 هزار میلیارد تومان مزایده خصوصی سازی برگزار کرده اما به اندازه 290 میلیارد تومان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به این سازمان توجه نشده است و این نشانگر حساسیت بالای جامعه ورزش دوست ایران به سرنوشت این دو باشگاه است. باشگاه‌هایی که اگر مورد لطف مسئولان قرار بگیرد می‌توانند در آسیا حرف اول را بزنند اما افسوس که مسئولان سیاسی کشور نه تنها به این دو باشگاه لطف ندارند که گاهی مورد کم لطفی و نامهربانی آنها هم قرار می‌گیرند که شرایط‌شان اینگونه شده است.
 
 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)