اخبار استقلالاسلایدر

بازگشت غیرقانونی یاسر آسانی به استقلال!

با این وجود که چند روز از ارسال نامه فسخ قرارداد یاسر آسانی به استقلال گذشته، این بازیکن روز شنبه به تهران بازخواهد گشت.

آسانی که برای حضور در تمرینات پیش‌فصل به تهران آمد، اما تنها چند روز بعد اعلام کرد برای دیدار با خانواده‌اش راهی ترکیه می‌شود و بلافاصله پس از خروج از ایران، نامه فسخ قراردادش را برای باشگاه استقلال ارسال کرد.

حالا گفته می شود این بازیکن آلبانیایی استقلال در فصل گذشته چند روز بعد از ارسال نامه فسخ قرارداد برای آبی‌ها، حالا در مسیر بازگشت به ایران قرار دارد. طبق آخرين پیگیری‌ها، آسانی تا فردا به تهران می‌رسد و نشستی را با مسئولان استقلال برگزار خواهد کرد. مدیران باشگاه تصمیم دارند ۶۵۰ هزار دلار پیش پرداخت آسانی برای فصل دوم را به او پرداخت کنند.

آسانی پیش‌تر از طریق وکیل خود با ارسال نامه‌ای به دلیل عدم پرداخت مطالبات و شرایط منطقه، قراردادش را فسخ کرده بود.

سؤال مهم اینجاست که با وجود بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال، آیا بازگشت این بازیکن امکان‌پذیر است؟ کارشناسان حقوقی میگویند این امر امکان پذیر نیست و با توجه به اینکه پنجره استقلال بسته است پس از فسخ قرارداد این بازیکن نمی تواند به تیم برگردد همان اتفاقی که فصل گذشته برای اندونگ پس از فسخ قرارداد افتاد و نتوانست به استقلال برگردد.

یک کارشناس حقوق گفت: فسخ بالاخص برای بازیکن خارجی نیاز به ثبت در سازمان لیگ ندارد. فیفا هم هیچ گاه وارد ثبت فسخ نمی شود‌ صرف ارسال یک نامه ، فسخ محسوب می شود. تصویر نامه آسانی علاوه بر باشگاه استقلال ، دست افراد دیگری هم هست که احتمالا در فرصت مناسب یا با آن قصد پول گرفتن و تهدید دارند یا آن را منتشر می کنند. آنچه آسانی به استقلال ارسال کرده فسخ است و حضور مجدد او در پنجره بسته ، مصداق بازیکن غیر مجاز خواهد بود. اتفاقی که در مورد اندونگ هم رخ داد و نتوانست برگردد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها