
نقل و انتقالات پرسپولیس
بازیکن جوان پرسپولیس به گلگهر پیوست / درخواست سیرجانیها برای جذب گلر پرسپولیس
مدافع پرسپولیس به تیم گلگهر سیرجان پیوست.
سهیل صحرایی، بازیکن جوان و آیندهدار تیم ملی امید و باشگاه پرسپوليس که توانایی بازی در پستهای دفاع راست، دفاع چپ و دفاع میانی را دارد، با قراردادی سه ساله به تیم فوتبال گلگهر پیوست.
مجتبی فخریان، مجید علیاری، پدرام قاضیپور، محمد علی نژاد و سید احسان حسینی پیش از این به گلگهر پیوستند.

همچنین در تازهترین درخواست سید مهدی رحمتی، جذب امیررضا رفیعی، دروازهبان جوان و دوم پرسپولیس در دستور کار این باشگاه قرار گرفته است. حال باید دید مذاکرات میان دو باشگاه پرسپولیس و گلگهر برای انتقال این بازیکن به چه نتیجهای خواهد رسید.

اصلا نباید رفیعی رو بدن رفیعی خیلی بهتر از نیازمند هست باید نیازمند رو بدن به تیم های دیگه و خلیفه رو بیارن خلیفه و رفیعی ۲ دروازبان جوون و با انگیزه و تا ۱۰ـ ۸ سال دروازه پرسپولیس تضمین و عالی میشه هر دو از آکادمی باشگاه هستن و با تعصب
لعنت بر پدر و مادر هر کسی که امیررضا را جذب کند
جوان آینده دار پرسپولیس
رفیعی رو بدین بره
سهیل صحرایی بازیکن خوبی بود، هم دفاع وسط و هم دفاع راست میتونست بازی کنه! حیف شد…
بجاش سید مهدی مهدوی رو بگیرید، که به تیم امید هم دعوت شده
حالا ببین چکار کنه. گلگهر چ بازیکنی بود. مفت از دست دادن. نساجی برا بازیکنش صد پنجاه میلیارد پول خواسته. ایناهم مفتی میدن میره.
یعقوب براجعه رو هم بفرستین بره مفت نمی ارزه
رفیعی گلر مطمئنه اینم ندین فردا خودمون فانوس به دست دنبال گلر باشیم