اخبار تمرینات

تأکید دایی به پاس‌ عمقی و گلزنی‌های آرف در تمرین عصر

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس در تمرینات عصر امروز به بازیکنان تأکید می کرد پاس‌های عمقی بدهند.

 

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۶:۰۵ دقیقه به وقت محلی (۱۷:۳۵ دقیقه به وقت تهران) عصر امروز با حضور در یکی از زمین‌های چمن هتل تایتانیک تمرینات خود را زیر بارش باران آغاز کردند.

 

بازیکنان در ابتدا با دویدن و انجام نرمش‌های کششی به گرم کردن بدن‌های خود مشغول شدند. بازیکنان پس از گرم کردن به ۲ تیم با کاورهای قرمز و زرد تقسیم شده و فوتبال دستگرمی بازی کردند.

علی دایی، سرمربی پرسپولیس در این بازی تأکید می‌کرد تا بازیکنان بیشتر از پاس‌های عمقی استفاده کنند.

 

بخش اول این دیدار با نتیجه ۲ بر صفر به سود قرمزها با گل‌های نوروزی و آرفی به پایان رسید و در ادامه جابه جایی‌هایی در ترکیب ۲ تیم به وجود آمد و در بخش دوم به نظر می‌رسید بازیکنانی که از شانس بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی پرسپولیس برخوردار هستند در کنار یکدیگر در تیم زرد قرار گرفته‌اند. در این بخش نیز تیم زرد با تک گل آرفی پیروز شد.

*در ابتدای تمرین دروازه‌بان‌ها به صورت اختصاصی با یحیوی، مربی دروازه‌بان‌ها کار کردند و در ادامه با آغاز فوتبال دستگرمی به ترکیب تیم‌ها اضافه شدند

.

*بازیکنان پرسپولیس طبق معمول چند جلسه اخیر با ۲ دستگاه اتوبوس خود را به محوطه تمرین رساندند.

* سکوبرت و میاچ، بازیکن و مربی تیم فوتبال پرسپولیس که برای پیگیری کارهای ویزای خود به استانبول سفر کرده بودند و در تمرین عصر امروز هم مانند تمرین صبح غایب بودند.

*پرسپولیسی‌ها صبح فردا آخرین تمرین خود را قبل از برگزاری بازی مقابل اینتراخت فرانکفورت در زمین چمن اصلی هتل تایتانیک انجام می‌دهند.

اردوی پرسپولیس تا ۱۹ دی به طول می انجامد و این تیم در این مدت دو دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد. شاگردان دایی فردا به مصاف اینتراخت فرانکفورت آلمان می روند. آنتالیا اسپور ترکیه و کلن آلمان دو تیم دیگر شرکت کننده در این تورنمنت هستند و پرسپولیس شنبه آینده با یکی از این دو تیم در فینال یا رده بندی این تورنمنت، مصاف خواهد داد

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها