
رئیس فدراسیون فوتبال کشور گفت: ما آمریکا را تحریم می کنیم ولی جامجهانی فوتبال را تحریم نخواهیم کرد.
مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال کشور در مراسم استقبال از تیم ملی فوتبال بانوان کشور در مرز بازرگان اظهار داشت: تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شده و عاریتی نیستیم بلکه جزو یکی از بهترین تیم ها برای جام جهانی انتخاب شده ایم.
وی ادامه داد: تیم ملی فوتبال سوم فروردین برای اردو و آمادگی عازم ترکیه می شود دو بازی هم آنجا داریم.
رییس فدراسیون فوتبال عنوانکرد: در حال آماده شدن برای حضور در جامجهانی هستیم آمریکا را تحریممی کنیم اما جام جهانی را تحریم نمی کنیم.
پیش از این وزیر ورزش و رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرده بودند چون میزبان جام جهانی آمریکا است درست نیست در آن شرکت کنند و اکنون موضع خود را تغییر داده اند.




تموم شد،خیلی تاثیرگذار بود!
از آخرین روزها ریاست پر از فاجعه در این فدراسیون رقم زدی لذت ببر مطمئن باش تا ریال آخر قرارداد ویلتموس از حلقومت میکشیم بیرون
تاج داره میاد آقای تاژ رو بفرسته مسابقات جام کیهانیه غروب رباط کریم، منظومه شیاطین