اخبار جام جهانی

تساوی غنا و آمریکا پس از ۹۳ دقیقه تلاش

lمرجع خبری پرسپولیس :دو تیم ملی فوتبال آمریکا و غنا در پایان وقت قانونی بازی خود به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

 

دو تیم ملی فوتبال غنا و آمریکا در دومین بازی از مرحله یک هشتم نهایی جام نوزدهم به مصاف یکدیگر رفتند.
این دیدار در ورزشگاه رویال بافوکنگ به قضاوت ویکتور کاسای از مجارستان کلید خورد.
تیم فوتبال غنا به عنوان نماینده شایسته قاره سیاه موفق شد در دقیقه ۵ بازی شوک سنگینی را بر پیکره آمریکا وارد کند. کوین پرنس بواتنگ زننده این گل ارزشمند بود.
غنا با به ثمر رساندن گل زودهنگام خود هرگز عقب نشینی نکرد و تا پایان نیمه اول چند فرصت گلزنی را نیز از دست داد.
در این دیدار داور مجارستانی به کلارک و چروندولو از آمریکا کارت زرد نشان داد. به این ترتیب غنا نیمه نخست را با نتیجه یک بر صفر به سود خود به پایان رساند.

* تساوی دو تیم در نیمه دوم

در نیمه دوم آمریکا فشار زیادی را روی دروازه حریف آفریقایی وارد کرد، مردان برادلی برای جبران گل خورده تلاش زیادی کردند و این فشار مضاعف در دقیقه ۶۱ بازی با ضربه پنالتی لاندن دونووان به بار نشست و تابلوی نتایج تساوی یک بر یک را نشان داد.
تساوی یک بر یک دو تیم در پایان ۹۳ دقیقه تلاش باعث شد تا سرنوشت بازی به وقت اضافی کشیده شود.
داور مجارستانی در نیمه دوم به منشاه و آیو از غنا، همچنین به بوکانگرو از آمریکا کارت زرد نشان داد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها