
اخبار بازیکنان
جانشین سیامک نعمتی در تمرین پرسپولیس دیده شد
علیرضا بابایی، مدافع راست جوان پرسپولیس، پیراهن شماره ۸۸ را بر تن میکند.
فصل گذشته علیرضا بابایی به تمرینات بزرگسالان پرسپولیس فراخوانده شد و در چند بازی به لیست سرخپوشان نیز رسید اما تنها یک بازی در ترکیب بزرگسالان انجام داد.
بابایی در آخرین دقایق بازی با فولاد به میدان رفت و یک پرتاب بلند به سبک نادر محمدی هم انجام داد تا خود را در ذهن هواداران پرسپولیس حک کند.
نکته جالب اینکه بابایی تنها ۲۰ سال دارد و حالا پیراهن شماره ۸۸ که برتن سیامک نعمتی بود را هم بر تن کرده است.
نکته مهم اینکه در فصل جاری با جدایی سیامک نعمتی و خروج احتمالی وحدت هنانوف، بابایی موقعیتی ویژه به عنوان مدافع راست ذخیره پرسپولیس خواهد داشت.
البته او سن و سال بسیار پایینی دارد و نیازمند افزایش توانایی خود برای حضور در ترکیب قرمزها خواهد بود.




ماشالا
یارکوب و سرعتی
چپ کیسه رو به فاک میده
آقا 20 ساله ها و کمتر از 20 ساله ها تو اروپا چمپیونزلیگ بازی میکنن و بهترینن.
ما هم کم کم باید شروع کنیم اعتماد کنیم تا اینا میدونن ببینن و با تجربه بشن و با اعتماد بنفس این جوونا میتروکنن.
پارسال از بازی دادن به عمری ضرر کردیم؟
این سرمایه ها رو نگه دارین ، بهشون فرصت بدین
سروش رفیعی جانشین بهتری بود