مرجع خبری پرسپولیس : نام اسماعیل وفایی برای خبرنگاران حوزه پرسپولیس آشناست. او با ادعای مالكیت نام پرسپولیس در انتظار زمان مناسب برای آغاز فعالیت است، گرچه بعید به نظر مي‌رسد پروانه فعالیت او برای تیمداری صادر شود. شركت او چندی پیش اعلام موجودیت كرده و سایتی نه چندان فعال دارد. جالب اینكه او در دفتر خود از چند كارشناس تلویزیونی نیز دعوت به همكاری كرده است. اینكه هیچ نهادی مانع از فعالیت شركت پرسپولیس نشده، نكته مهمی است، همانطور كه رابطه فامیلی میان وفایی و حسین هدایتی نیز نكته‌ای بسیار كلیدی است.

ورزش ايران انگار همين است. هر روزش مي‌تواند جنجالي جديد باشد؛ هر روز مي‌تواند خبر تكان‌دهنده جالبي داشته باشد كه كل جامعه را تحت‌تاثير قرار دهد. فوتبال هم متاثر از همين فضا است. مسابقات را شبانه برگزار مي‌كنند اما ده‌ها دقيقه را به‌خاطر مشكل نور تلف مي‌كنند. انگار زيرساختي در اين ورزش نيست، انگار همه عملكردها و فعاليت‌ها مثل حباب است و هر روز بايد منتظر خبر جديدي از تركيدن اين حباب‌ها باشيم. حالا هم اين خبر جديدي از پرسپوليس است، آن‌هم مالك جديد…

انصاري‌فرد به‌حرف آمد

عباس انصاري‌فرد مديري قديمي است و با‌سابقه‌ترين مديرعامل در پرسپوليس. مطمئنا ذهن او سرشار از خاطرات است، خاطراتي پر از اتفاقات مختلف و رخدادهايي كه مي‌تواند فوتبال ايران را تحت‌الشعاع قرار دهد. او ديروز در برنامه «ورزش و مردم» خودافشاگري جالبي كرد و به‌نوعي از مالكيت پرسپوليس و اقدامات آن روزها پرده برداشت. جايي كه از اساسنامه‌اي صحبت كرد كه در سال 1370 نوشته شد و تبديل به اساسنامه تيپ براي همه تيم‌هاي ورزشي شد. همان اساسنامه را به AFC فرستادند تا كنفدراسيون فوتبال آسيا آن‌را تاييد كند. آن روزها انصاري‌فرد در پرسپوليس حق امضا داشت و براي همين براي هر تصميمي نظر مي‌داد و اقدام مي‌كرد اما بعد از اين خودافشاگري دوباره مالك جديدي براي پرسپوليس پيدا شد.

فلاش‌بك

نكته جالب اينست كه چگونه نام پرسپوليس را تغيير دادند؟ در ميان دعواهاي علي ميرزايي و وفايي، سازمان تربيت‌بدني راهي براي برون‌رفت از اين بحران مي‌انديشد. گويا از طريق دولت صحبت‌هايي با هاشمي‌شاهرودي مي‌شود تا اين مشكل به شكلي حل شود. تصميم گرفته مي‌شود تا نام پرسپوليس را تغيير دهند. سازمان در اقدامي جالب‌توجه نام تجاري «پيروزي» را براي تيمش در نظر مي‌گيرد و واژه «پرسپوليس» را درون پرانتز قرار مي‌دهد تا تاريخ تيم براي اين باشگاه حفظ شود و عملا درگير شكايت‌هاي مالكان حقيقي نشود. هاشمي‌شاهرودي با اين پيشنهاد موافقت مي‌كند و شركتي با نام تجاري «پيروزي (پرسپوليس)» ثبت مي‌شود. اگر دنبال اين هستيد بدانيد تيمي كه تا امروز در ليگ حضور داشته متعلق به كيست، مطمئنا به جايي نمي‌رسيد.

شماره 3329

14/5/70

آگهي تقاضاي ثبت علامت تجارتي

آقايان اسماعيل وفايي و عباس انصاري‌فرد، ساكنين تهران، خيابان ميرزاي شيرازي – كوي شهيد ميرزا حسني- شماره 20 به مديريت از طرف شركت فرهنگي- ورزشي پرسپوليس (سهامي خاص) به موجب اظهارنامه شماره 101253 مورخ 13/5/70 تقاضاي ثبت علامت فوق را كه عبارت است از كلمه پرسپوليس به فارسي و تصوير فانتزي طبق نمونه فوق جهت ركلام و سركاغذ و مهر براي خدمات ورزشي و برچسب بر روي كالاهاي ورزشي – كفش- لباس- خدمات مكاتباتي داخلي و خارجي و برچسب روي سردرب و خدمات صادراتي و واردات كالاهاي مجاز – برچسب روي انواع كيف و چمدان و كالاهاي مشابه در طبقات مذكور در طبقات 16-35-28-25-18 نموده‌اند مراتب براي اطلاع عموم آگهي مي‌گردد. معترضين مي‌توانند ظرف 30 روز از تاريخ انتشار اين آگهي اعتراض خود را در دو نسخه به اين اداره تسليم دارند.

پ- 11856 اداره مالكيت صنعتي

آگهي تاسيس شركت فرهنگي ورزشي پرسپوليس سهامي خاص

خلاصه اظهارنامه و اساسنامه شركت فرهنگي ورزشي پرسپوليس سهامي خاص كه در تاريخ 16/2/70 تحت شماره 83333 در اين اداره به ثبت رسيده و در تاريخ 16/2/70 از لحاظ امضا ذيل ثبت تكميل گرديد براي اطلاع عموم در روزنامه رسمي و كثيرالانتشار كيهان آگهي مي‌شود.
1- موضوع شركت: فعاليت‌ها و عمليات ورزشي ايجاد امكانات لازم از قبيل استاديوم‌ها، ميادين ورزشي، باشگاه‌هاي ورزشي، احداث مجموعه‌‌هاي تفريحي- ورزشي، انجام امور فرهنگي و آموزشي و تبليغاتي جهت تشويق مردم به امر ورزش و معرفي ورزشكاران زبده به جامعه و توسعه و تعميم و ارتقاي سطح ورزش كشور از طريق نشريات ورزشي و تهيه فيلم و اسلايد، توجه لازم به تيم‌هاي نوجوانان و برگزاري مسابقات بين تيم‌هاي مذكور و دعوت از تيم‌هاي خارجي معروف و دادن بورس‌هاي لازم به مربيان، ورزشكاران زبده و قهرمانان ورزشي براي گذراندن دوره‌هاي آموزشي در خارج از كشور، احداث ساختمان‌ها و تاسيسات مورد نياز، انجام عمليات بازرگاني، تاسيس كارخانجات لازم جهت توليد و توزيع وسايل ورزشي و انجام فعاليت‌هاي تجاري و اقتصادي و توليدي، انعقاد هر گونه قرارداد خريد، فروش و اجازه كه براي اهداف شركت ضروري است و نيز انجام كليه فعاليت‌هاي بازرگاني، تجاري، صادرات و واردات سازمان تربيت‌بدني.

2- مدت شركت: از تاريخ تاسيس به مدت محدود.

3- مركز اصلي شركت : تهران، خ قائم مقام فراهاني، كوي شهيد ميرزاحسني، شماره 20

4- سرمايه شركت : مبلغ 1000000 ريال منقسم به 100 سهم 10000 ريالي با نام كه مبلغ 350000 ريال آن پرداخت و بقيه در تعهد صاحبان سهام مي‌باشد.

5- اولين مديران و دارندگان حق امضا: آقاي عباس انصاري‌فرد نماينده سازمان تربيت‌بدني به سمت رئيس هيات مديره و آقاي حسين منتظرموعود به سمت نايب رئيس هيات مديره و آقاي اسماعيل وفايي به سمت عضو هيات مديره و مديرعامل به مدت دو سال انتخاب شدند.

دارندگان حق امضا: كليه اوراق و اسناد تعهدآور مالي و قراردادها به امضاي ثابت آقاي اسماعيل وفايي، مديرعامل به اتفاق آقاي عباس انصاري‌فرد، رئيس هيات مديره و در غياب آقاي عباس انصاري‌فر،د آقاي حسين منتظرموعود همراه با مهر شركت معتبر است.

6- اختيارات مديرعامل: در حد اساسنامه 7 بازرس اصلي و علي‌البدل: آقايان محمد وفايي به سمت بازرس اصلي و آقاي سيد‌كمال ميرمحمدي به سمت بازرس علي‌البدل به مدت يك سال انتخاب شدند.

انصاري‌فرد استعفا داد

عباس انصاري‌فرد كلا مدير جالبي است و اصلا هم حوصله جنگ و دعوا ندارد. او را بايد مدير دولتي ناميد، مديري كه تصميماتش كاملا هماهنگ است و مثل يك سرباز در همه زمينه‌ها حضور دارد و كمتر پيش مي‌آيد استقلال راي از خودش نشان دهد. او بعد از اينكه ديد كشمكش‌ها و دعواها در پرسپوليس بالا گرفته، شبانه دست به قلم شد و نامه‌اي براي وفايي نوشت تا خودش را از اين جنگ‌هاي مديريتي خلاص كند: «جناب آقاي وفايي، مديرعامل محترم شركت ورزشي فرهنگي پرسپوليس! ضمن سلام، با عنايت به اينكه سازمان ديگر تمايلي به شركت پرسپوليس ندارد، متمني است در مورد سهام سازمان به نمايندگي اينجانب، هرگونه صلاح مي‌دانيد اقدام نماييد. در ضمن صورتجلسه مجمع در هر زمان در مورد فوق تهيه گردد، به امضاي اينجانب خواهد رسيد.

(20/7/72) به‌نظر مي‌رسد انصاري‌فرد از قديم همينطور بوده است!

اسماعیل وفایی كیست؟

نام اسماعیل وفایی برای خبرنگاران حوزه پرسپولیس آشناست. او با ادعای مالكیت نام پرسپولیس در انتظار زمان مناسب برای آغاز فعالیت است، گرچه بعید به نظر مي‌رسد پروانه فعالیت او برای تیمداری صادر شود. شركت او چندی پیش اعلام موجودیت كرده و سایتی نه چندان فعال دارد. جالب اینكه او در دفتر خود از چند كارشناس تلویزیونی نیز دعوت به همكاری كرده است. اینكه هیچ نهادی مانع از فعالیت شركت پرسپولیس نشده، نكته مهمی است، همانطور كه رابطه فامیلی میان وفایی و حسین هدایتی نیز نكته‌ای بسیار كلیدی است. وفایی یك سرمایه‌دار سرشناس و مالك برند ماری‌براون در ایران است كه به نظر مي‌رسد سیروس محجوب و فعالیت‌های او در زمینه برند پرسپولیس بی‌ارتباط به وی نباشد.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)