مدیران باشگاه پرسپولیس طی دیداری با شهردار منطقه ۵ تهران، در خصوص پیشبرد و توسعه زیرساخت‌های ورزشی، به تبادل نظر پرداختند.

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، پیمان حدادی مدیر عامل به همراه علی اینانلو عضو هیات مدیره باشگاه، سید قاسم موسوی مشاور مدیرعامل و امیرهوشنگ پناهی معاونت اداری و پشتیبانی باشگاه، در نشستی، با محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵، مهندس توجهی، معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه در خصوص توسعه و زیرساخت‌های باشگاه پرسپولیس در مجموعه ورزشی شهید درفشی‌فر به تبادل نظر پرداختند و هماهنگی‌های لازم در جهت همکاری‌های طرفین انجام شد.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس ضمن قدردانی از حمایت‌های همیشگی شهرداری منطقه ۵ و همچنین همراهی در مباحث توسعه، تجهیزات و امکانات ورزشگاهی، لباس پرسپولیس به نام شهردار محترم منطقه ۵ را به ایشان اهدا نمود.

این دیدار در راستای سیاست‌های جدید هیات مدیره در خصوص توسعه زیرساخت‌های باشگاه برگزار شد.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)