رئیس سازمان خصوصیسازی گفت: اگر قرار باشد نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ابراهیم بازیان دوشنبه شب در گفتوگوی تلویزیونی درباره واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، اظهار کرد: باور این بود که این کار اتفاق نمیافتد. ما باید باور کنیم که میتوانیم و به دنبال کارهای نشدنی برویم. قطار واگذاری دو باشگاه ۲۰ سال در حرکت بود و اراده دولتهای محترم مبنی بر واگذاری به نتیجه نرسید.
وی تصریح کرد: در دولت مردمی سیزدهم این قدم برای خصوصیسازی در سال ۱۴۰۱ برداشته شد و با ورود دو باشگاه به فرابورس ۱۰ درصد سهام آنها به مردم واگذار شد و مقدمات واگذاری کلید خورد. در این فاصله با کمک دولت و وزیران ورزش و اقتصاد و همچنین سازمان خصوصیسازی، دو مرحله مزایده برگزار و متفاوت با دوران قبلی، شرایط واگذاری شکل گرفت.
وی افزود: این دو باشگاه همزمان با هم عرضه شدند و واگذاری نتیجه بخش بود و ۸۵ درصد سهام آنها در این مرحله از مزایده عرضه شد و با ۱۰ درصد قبلی ۹۵ درصد سهام واگذار و عملا دیگر دولتی نیستند و تنها ۵ درصد سهام آنها در اختیار دولت است. ما به عنوان سازمان خصوصیسازی مرحلهای را قبل از واگذاری بایستی دنبال کنیم و آن هم بررسی و مطالعه روی مشتریان راهبردی و استراتژِیک است و هدف عمده واگذاری بسته به بهبود شرایط مالکان دارد. مالکان جدید باید از صلاحیت لازم مدیریتی، فنی و مالی برخوردار باشند و ارزیابی شوند و سازمان فرابورس آنها را بررسی میکند.
رئیس سازمان خصوصیسازی عنوان کرد: این امر مهم در مورد مشتریانی که اعلام آمادگی کردند چون کنسرسیوم ملی پتروشیمی خلیج فارس برای خرید باشگاه استقلال و هلدینگ بانکهای شهر، تجارت، ملت، اقتصاد نوین، رفاه و صادرات برای باشگاه پرسپولیس هر دو شرایط لازم را برای مالکیت این دو باشگاه داشتند. مشغول برگزاری تشریفات قراردادی بودیم و این هفته مراحل واگذاری نهایی طی میشود و عملا به مالکان جدید تا پایان دوره اقساط ۶ ساله واگذار میشود.
وی ادامه د اد: قیمت معامله ما برای هر دو باشگاه ۱۰ درصد به صورت نقدی و ۹۰ درصد مابقی، طی ۶ سال پرداخت میشود. دو مالک جدید میتوانند از فردا بگویند اقساط را یکجا پرداخت میکنیم اما امر ورزش مهم و باید این مراتب نظارت شود و روند قانونی خود را طی کند. مدیریت بنگاهها امروز جدا از مالکیت است و خودشان به جمعبندی میرسند و به اهل فن میسپارند. بنگاههای بزرگ کاملا آشنا به حاکمیت شرکتی هستند و این دو باشگاه باید به سمت بهبود شرایط بروند.
وی تصریح کرد: تا مالکیت قطعی نشود اعضای هیات مدیره را نمیتوانند مشخص کنند و ضمن آنکه مالکیت تا پایان هفته منتقل میشود و بعد از آن میتوانند مجمع تشکیل دهند و اعضا را انتخاب کنند. برای عمده مجوزها برای تغییرات اساسی برای افزایش سرمایه و اخذ تسهیلات و تغییر اساسنامه باید از سازمان خصوصیسازی اجازه گرفته شود. مهم این است که دوباره دغدغه این را نداشته باشیم که بخشی از سهام دولتی و برخی غیردولتی است.
بازیان یادآور شد: برخی از باشگاهها چون شرکت دولتی هستند باید حتما پسوند آنها تغییر کند و میتوانند این موضوع را پیشنهاد کنند و مخالفتی با آن نشده اما تا زمانی که به طور رسمی درخواست نشود نمیتوانیم آن را در قرارداد عنوان کنیم.
وی افزود: برای تغییر نام باشگاه استقلال به استقلال خلیج فارس، درخواستی آمده که این موارد هم محل طرح و بحث است و میتوانند هر پسوندی را مالکان در چارچوب قانون مطرح کنند. اگر نام استقلال به استقلال خلیج فارس تغییر کند و منع قانونی نداشته باشد مورد ملاحظه قرار میگیرد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
واقعا چرا کسی جواب روشنی به این سوال نمیده، چرا پرسپولیس 6 تکه شد و استقلال رو یک شرکت خرید؟!!!
هر چند در کل حس خوبی ب این قضیه خصوصی سازی ندارم و فکر می کنم فرمالیته باشه ولی واقعا اگر جریان برعکس بود استقلالیا ساکت مینشستن؟!
کیسه کشان خلیج فارس
پتروشیمی ملی!خلیج فارس چقدر جالب..استقلال عملا نیم دولتی حاکمیت هست
آها یعنی سوری بوده و هنوز تا ۶ سال دیگه دست وزرات ورزش هستن دوتا باشگاه..
اَی آدم زرنگ ، ما ملت همیشه در صحنه هم که گیج، آره؟
داشته باش: همیشه حرفای مسئولین ایران رو از انتها بخون بیا اول
تا مالکیت قطعی نشود اعضای هیات مدیره را نمیتوانند مشخص کنند
البته پول رو میتوانند یکجا پرداخت کنند اما باید قوانینش طی بشه، یعنی حالا پولش رو بدین کامل تا بعد ببینیم چی میشه
چقدرضایع تیم حکومتی و حکومتی تر کردن
گام بعدی وزارت هم لابد فرستادن پرسپولیس
به یه استان دیگه س که تیر خلاص و بزنه …
ریدن تو سیاست کثیف تون ….