مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس گفت: اساسی ترین مشکل پرسپولیس مدیریت این باشگاه است، آنها نه دولتی هستند نه خصوصی.
محمدر رویانیان در حاشیه مراسم رونمایی از مستندی در مورد علی انصاریان اظهار داشت: مثل همه پرسپولیسیها برای عرض ادب و احترام به پیشکسوت فقید تیم آمدم علی انصاریان هنرمندی برجسته و محبوب بود و فوتبالیستی با اخلاق و خوشمزه! روحش شاد.
وی در مورد مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: اساسی ترین مشکل پرسپولیس مدیریت این باشگاه است، آنها نه دولتی هستند نه خصوصی! نه میتوانند از پول دولت استفاده کنند نه میتوانند جدا شوند. این بلاتکلیفی باعث میشود این دو باشگاه همیشه مشکل داشته باشند. دولتها مدیران را انتخاب میکنند و مردم هم توقع دارند اما مدیران دست شان بسته است. نکته اساسی این است که دولت میخواهد برای این دو باشگاه تصمیم بگیرد.
رویانیان تصریح کرد: وقتی این باشگاهها دولتی هستند همین میشود. آمدند این دو باشگاه را خصوصی کنند درست خصوصی شان نکردند. مشکلات شان بیشتر شد. یکی از مشکلات تنوع تصمیم گیری هاست. باشگاه از درون اقتصادزا نشده و از طریق بورس پولی به باشگاه تزریق شد خب حالا که این پول تمام شد چه کنند؟! هزینه های سنگین پول بازیکنان و مربیان و برگزاری مسابقات وجود دارد و در اداره اش مانده اند. این دو باشگاه باید تکلیفشان روشن شود و منابع مالی درستی برایشان تعریف شود. منابع مالی پایدار نیست و بازیکن چون پولش را نمیگیرد علیه مدیرعامل مصاحبه میکند و مدیرعامل هم قول میدهد که پول ها را بدهد اما نمیتواند هر دو کار اشتباه است.
مدیرعامل اسبق پرسپولیس در مورد هوادار متمول گفت: این مساله جدیدی است که میشنوم زمان ما هوادار متمول در کار نبود! ما تلاش کردیم هولدینگی برای باشگاه درست کنیم تا کار کنند و باشگاه به درآمدزایی برسد اما همه را تار و مار کردند. متوجه نشدند چه کاری کرده ایم و با من صحبت نکردند و خرابش کردند. از دانشگاه تا مدارس فوتبال تا صندوق ذخیره بورس برای باشگاه فراهم کردم تا سالی ۱۰- ۱۵ میلیارد تومان برای پیشکسوتان و تیم های پایه هزینه کنند. هرچه پی ریزی کردیم تا باشگاه واقعا باشگاه شود را از بین بردند. شرکت هولدینگ ماه تعطیل شد و بعد از ما ۸-۹ مدیرعامل آمد و همه را خراب کردند. یا باید این باشگاه دولتی باشد یا مثل شرکت های خصوصی اجازه جذب منابع مالی داشته باشد.این دو باشگاه وسط و بلاتکلیف مانده اند.
وی درباره اینکه آیا بعد از اینکه منزلش را برای پرسپولیس فروخت طلبش را از باشگاه گرفت یا خیر گفت: نه من هنوز مستاجرم و طلبم پرداخت نشده و واقعا از باشگاه و مدیران آن گله مندم.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
والا نمیدونم این همه بدهی و مشکل پرسپولیس بالاخره مال کدوم مدیرعامل عریزیه که نمیشه فهمید؟؟
یه بررسی سطحی توسط مسئولین ورزشی معلوم میکنه کی کار کرده و کی حرف زده فقط!!اگر واقعا ایشون منزلش فروخته و الان مستاجره باید یه اسطوره لقب بگیره ،چرا واضح نمیشه کی کار کرده کی نه؟؟خیلی عجیبه نمیشه خوب و بد جدا کرد چرا؟
دوست عزیز وقتی جناب انصاری فرد در پخش زنده تلویزیونی یک بازیکن خارجب را با موبایلش اعلام میکند قرارداد بسته و حدود ۴۰۰ هزار دلار یا بیشتر این بازیکن بخاطر ۱۸۰ دقیقه در کل یک فصل باشگاه مجبور به پرداخت میشود. وقتی بدون اینکه یک بازیکن خارجی تست و تمرین بدهد با یک سی دی از بازیهای این شخص که اصلا معلوم نیست خودش است یا شخص دیگر قرار داد میبستند نتیجه اش بدهی های چند میلیون دلاری میشود. شما یک اتومبیل دسته دوم میخواهید بخرید پیش یک تعمیرکار آشنا میبرید تا ببینید چه مشکلی دارد . اینها چشم بسته گرفتار دلال ها افتادند .یک سرچ ساده در اینترنت انجام دهید تا ببینید چقدر پول بی زبان صرف بازیکن ها و کادر فنی بی خاصیت در باشگاه های ایران شد .که اگر صرف تیم های نونهالان و جوانان و امیدها میشد الان خود پرسپولیس به اندازه سه تا تیم بازیکن خوب و مستعد داشت و میتوانست از ترانسفر بازیکن در هر سال ده ها میلیون دلار درآمد زدایی کند .
به سختی میتونی باشگاهی پیدا کنی که هم بازیکن سازی کنه و هم از فروش اونها درآمد زایی کنه و هم قهرمان بشه حتی در اروپا.
بارسا مسی و ژاوی و غیره رو پرورش داد ولی نتونست بازیکن بفروشه و یا آژاکس بازیکن پرورش میده ولی نمیتونه توی اروپا نتیجه بگیره! در ایران هم راه آهن و بانک ملی و غیره بازیکن سازی میکردن ولی خودشون جزو مدعیان نبودن چون این دو مقوله راهش جداس و شما باید به بازیکن جوان میدان بدی تا آبدیده بشه و رشد کنه ولی نمیتونی با اون جوانها قهرمان بشی و نهایتا سالی یکی دوبازیکن معرفی کنی که اونم احتمال داره در یک پست باشن و مثلا برای دفاع احتیاج به خرید داشته باشی.
پرسپولیس یا هر باشگاهی واقعا باید خیلی حرفه ای باشه و در حد بارسا تا هر چند سال یکبار بتونه به موفقیت در هر دو مورد برسه.