هواداران پرسپولیس در دیدار سرخپوشان با ملوان برای چندمین هفته در این فصل علیه مدیرعامل این باشگاه شعار سر دادند.

تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به مصاف ملوان بندر انزلی رفت که سرخپوشان سومین تساوی پیاپی خود را کسب کردند و در چهارمین بازی‌شان در تهران در این فصل نتوانستند به پیروزی برسند تا باز هم در حین بازی شاهد انتقاد هواداران پرسپولیس از نحوه بازی و عملکرد شاگردان وحید هاشمیان داشته باشند.

* پیش از آغاز بازی، هواداران پرسپولیس برای مدتی مهدی عبدی بازیکن سابق این تیم را تشئیق کردند. این درحالی است که نام او در لیست ملوان نبود.

هواداران پرسپولیس در اقدامی تکراری و در اواخر نیمه دوم دیدار با ملوان باز هم شعار «درویش حیاکن، پرسپولیس را رها کن» را سر دادند تا بار دیگر نشان دهند به هیچ وجه از نمایش تیم مورد علاقه‌شان راضی نیستند.

* اواسط نیمه نخست بازی هواداران پرسپولیس شعار قایقران روحت شاد سر دادند که با همراهی ملوانی ها همراه شد.

* با وجود شعار علیه آل کثیر، این بازیکن پیش از شروع بازی به سمت نیمکت نشینان پرسپولیس رفت.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)