رئیس کل دادگستری استان کرمان، گفت: برای ۱۲ نفر از متهمان کیفرخواست و قرار مجرمیت صادر شده و در خصوص ۷ متهم دیگر نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح است.
حجتالاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در جمع خبرنگاران از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده فساد فوتبال خبر داد و اظهار داشت: در مجموع 21 متهم و سه نفر به عنوان مطلع در این پرونده تحت تعقیب قضایی قرار گرفتهاند. در خصوص 12 نفر از متهمان کیفرخواست و قرار مجرمیت، در خصوص دو متهم نیز قرار منع تعقیب صادر شده و در خصوص 7 متهم دیگر نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح است.
وی افزود: در خصوص 12 متهم این پرونده در مجموع به میزان 148 سکه و قریب به 7 میلیارد تومان وجه نقد تحت عناوین اتهامی پرداخت رشوه، اخذ رشوه، کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع قرار مجرمیت صادر شده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان، ادامه داد: در خصوص اتهام آقایان «خداداد افشاریان»، رئیس سابق کمیته داوران و عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، «سهیل مهدی»، از روسای اسبق سازمان لیگ و «فریبرز محمود زاده»، رئیس اسبق کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ به اتهام اخذ رشوه و دریافت سکه تمام بهار آزادی قرار مجرمیت صادر و پرونده متهمان برای ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال شده است.
وی در خصوص اتهامات مسئولان سابق باشگاه مس رفسنجان نیز گفت: آقایان «مجید زینالدینی» مدیرعامل وقت مس به اتهام مشارکت در پرداخت رشوه، اختلاس و تصرف غیرقانونی در وجوده دولتی و «علی علیزاده» به اتهام مشارکت در پرداخت رشوه، تحصیل مال از طریق نامشروع و خیانت در امانت قرار مجرمیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.
حمیدی در خصوص اتهام آقای «شهاب زندی»، مدیرعامل یک باشگاه لیگ برتری شمس آذر مربوط به خارج از استان کرمان نیز گفت: این متهم به اتهام کلاهبرداری از طریق عملیات متقلبانه از جمله تماس با افراد ذینفع در فوتبال که ادعا کرده میتواند نتایج را با داوری تغییر دهد و اخذ 8 سکه تمام و 10 عدد نیم سکه مجرم شناخته شده است.
وی تصریح کرد: در این پرونده آقایان «ح- ب» از اعضای یک باشگاه لیگ برتری نیز به اتهام پرداخت رشوه و همچنین «علی قرایی» مدیرعامل یک باشگاه لیگ دسته یک (آزادگان) به اتهام پرداخت رشوه و اختلاس اموال دولتی به نفع شخص ثالث مجرم شناخته شدند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تشریح اتهامات سه نفر از اهالی رسانه در این پرونده نیز گفت: برای آقایان «پژمان –ر»، سردبیر یکی از سایتهای مشهور ورزشی و «مهدی – ه»، سردبیر یکی از رسانههای ورزشی و شاغل در باشگاه استقلال به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و دریافت سکه تمام بهار آزادی قرار مجرمیت صادر شده و در خصوص یکی از مجریان مشهور برنامههای ورزشی نیز پرونده مفتوح و در حال رسیدگی است.
وی با اشاره به صدور قرار مجرمیت برای دو خانم که تحت عناوین رمال و جادوگری پای آنها به پرونده فساد فوتبال باز شده بود نیز گفت: خانمها «ف – ح» و «ر–ع» به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع در این پرونده مجرم شناخته شدهاند.
حمیدی با بیان اینکه در این پرونده آقایان «ع – ف» و «ر –ج» و نیز خانم «ه-ی» به عنوان مطلع به دستگاه قضایی احضار شدهاند که اظهارات آنها اخذ و در پرونده ثبت شده است، تصریح کرد: درباره متهمان دیگر پرونده از جمله دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال (سالهای 98-99)، میرشاد ماجدی رئیس کمیته وقت آموزش فدراسیون فوتبال (سالهای 98-99)، حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون فوتبال(سالهای 98-99)، سعید فتاحی رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر (سالهای 98-99) ، محمدرضا کشوری فرد دبیر سازمان لیگ برتر (سالهای 98-99) و یکی دیگر از مسئولان باشگاه لیگ برتری نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح و در حال رسیدگی است که به محض صدور کیفرخواست، اطلاع رسانی لازم درباره آن صورت خواهد گرفت.
رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: در این پرونده برای دو متهم دیگر نیز که نقش اصلی در پرونده نداشتهاند، قرار منع تعقیب صادر شده است.
وی ضمن اشاره به این مطلب که این پرونده با گزارش خود باشگاه مس رفسنجان شکل گرفته است، گفت: زمانی که مسئولان جدید باشگاه مس کار خود را آغاز کرده بودند متوجه شدند که در سالهای گذشته یعنی سال 99 و قبلتر در باشگاه فسادهایی اتفاق افتاده است که در ادامه سازمان اطلاعات سپاه از سوی قوه قضائیه ماموریت پیدا کرد تا به این موضوع ورود پیدا کند و در نهایت ابعاد جدیدی از این پرونده مشخص و کشف شد.
حمیدی تصریح کرد: در ابتدای امر به دلیل حساسیت بالای این پرونده و ابعاد ملی آن، تیمی از مسئولان قضایی استان با مسئولیت یکی از معاونان قضایی با مشارکت حفاظت و اطلاعات استان و مسئول ارزشیابی دادگستری استان و 2 نفر از قضات با تجربه ماموریت یافتند که این پرونده را به صورت دقیق ارزیابی و بررسی کنند که این اقدام به خوبی انجام شد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان از اقدامات دادستان رفسنجان در رسیدگی به این پرونده نیز تقدیر کرد و گفت: تسریع در روند رسیدگی در دستور کار قرار گرفته تا هر چه سریعتر این پرونده مراحل بعدی رسیدگی را در دادگاه کیفری شهرستان رفسنجان یا در دادگاه تجدید نظر استان طی کند.
وی تصریح کرد: یقیناً پس از اینکه احکام قضایی صادر و قطعی شود؛ نتایج به رسانهها و مردم اعلام خواهد شد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
مطمئنا غیر از پژمان راهبر فاسد باز هم در ورزش۳ موجود فاسد پیدا میشه
فساد در فوتبال سالهاست گسترش پیدا کرده تنها در رشوه نیست و ابعاد زیادی داره مثلا بازیکنی که صد میلیون ارزش ندارهدقرارداد بیست میلیاردی باهاش میبندن معلومه که همه پول رو خودش نمیبره وخیلی ها سهیم هستند تا وقتی تیم ها با بودجه دولتی اداره میشه این مفاسد تمام نمیشه باید تمام تیم ها رو به بخش خصوصی واقعی بدن اون وقت قیمت واقعی فوتبالیست ها مشخص میشه نه اینکه تیم به یک کارخانه بزرگ دولتی وصل باشه و هزاران میلیارد هزینه کنه بعدش بگن خصوصیه…وقتی مالک خصوصی واقعی از جیب خودش هزینه کنه و مدیریت باشگاه داری به نحو درست پیاده کنه سود و زبان و عیار باشگاههامشخص میشه وگرنه در این وضعیت اقتصادی یه فوتبالیست معمولی که حتی نیم ملی هم سابقه حضور نداره چجوری یکسال چند ده میلیارد میگیره امیدوارم که تمام حاکمیت دست به دست هم بدن و بیت المال رو از دست این جریانات فوتبالی نجات بدن…
اینکه بعضی اسامی مخفف میگن جای سؤال داره؟
لابد تافته جدا بافته هستند وگرنه تبعیض نباید باشه به هرحال همه مجرم بودن دیگه
جعل امضا خطیر از دبیر فدراسیون چی
شد ؟؟؟؟؟؟؟
ورزش3 را اگر خوب کنکاش بکنن، خیلی بیشتر از پژمان راهبر در میاد