با بالا گرفتن مسائل مربوط به مسابقات فینال لیگ کشتی برخی مسائل و مشکلات فوتبال به رقابت گوش شکسته‌ها هم سرایت کرد.

در آستانه شروع دیدارهای هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال، پیرو قهرمانی تیم کشتی بانک شهر در رقابت‌های لیگ و انتقادات صورت گرفته از سوی مسئولان باشگاه استقلال نسبت به برخی موضوعات داوری در خلال برگزاری این دیدارها، روز جمعه گذشته بیست و یکم آذر ماه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مرتبط با کانال‌های هواداری سرخابی بیش از موضوع فوتبال به بحث کشتی پرداختند.

اما در این میان انتشار توییت علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در رابطه با مسائل مربوط به فینال لیگ برتر کشتی با واکنش طرفداران پرسپولیس در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد.

هواداران پرسپولیس که تیم بانک شهر سهامدار اصلی باشگاهشان قهرمان لیگ برتر کشتی شد با اشاره توییت تاجرنیا که در ارتباط با مسابقات فینال منتشر شده بود به پنالتی‌های این فصل از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال اشاره کرده و از این طریق کری‌خوانی در فضای فوتبال را به کشتی هم انتقال دادند.

طرفداران پرسپولیس با طعنه به پنالتی‌های استقلال در رقابت‌های این فصل از مسابقات لیگ برتر خطاب به سرپرست باشگاه استقلال طعنه زدند که در رقابت‌های کشتی برای تیم‌ها پنالتی معیشتی گرفته نمی‌شود، اینجا محل رقابت با زور بازو و فنون کشتی است.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)