شکست پرسپولیس در جام حذفی باعث شد تا سرمربی تیم ناکامی تکراری را تجربه کند.

تیم فوتبال پرسپولیس در یک بازی دیدنی و جذاب در ضربات پنالتی به تراکتور باخت تا وداع زود هنگامی با جام حذفی داشته باشد.

این دومین حذف پرسپولیس در جام حذفی با هدایت اوسمار ویرا سرمربی این تیم بود. ویرا دو فصل پیش که به جای یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس شد در جام حذفی مقابل آلومینیوم اراک متوقف شد اما در ضربات پنالتی به این تیم باخت.

حالا تاریخ یک بار دیگر برای این مربی برزیلی تکرار شده و پرسپولیس باز هم در جام حذفی و در ضربات پنالتی شکست خورد تا طلسم اوسمار ویرا در جام حذفی، همچنان گریبان پرسپولیسی‌ها را بگیرد.

پرسپولیس در سه دوره اخیر جام حذفی، هر بار خیلی زود و پیش از رسیدن به مراحل پایانی از دور رقابت‌ها کنار رفته؛ ابتدا حذف تلخ مقابل آلومینیوم در دیداری پرگل که سرنوشتش در ضربات پنالتی رقم خورد، سپس وداع زودهنگام برابر سپاهان و حالا هم توقف مقابل تراکتور در مرحله یک‌شانزدهم و شکست در پنالتی‌ها.

سرخ‌پوشان بعد از آن قهرمانی پرهیجان و خاطره انگیز برابر استقلال، نتوانسته‌اند به جمع ۸ تیم نهایی جام حذفی برسند.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)