سرمربی تیم فجر در حالی که از صحبتهای عاری بسیار عصبانی شده بود، گفت: من تنها مسئول فنی تیم هستم و به این مسایل کاری ندارم.
محمود یاوری در گفتوگو با (ایسنا)، درباره اظهار نظر عاری، سرپرست فجر سپاسی که در گفت و گو با ایسنا، عنوان کرده بود که بازی دیروز با استقلال پشت پرده داشت، عنوان کرد: عاری صحبت کرده باشد، به من چه مربوط است! من که نباید جواب اظهار نظرهای عاری را بدهم! من مسئول فنی تیمم هستم و فقط درباره مسایل فنی صحبت میکنم.
سرمربی فجر که از مصاحبه عاری به شدت عصبانی شده بود افزود: من باید دیروز تیمم را جمع و جور میکردم. تیم بعد از گل اول از هم پاشید. ما یک نیمه بسیار عالی داشتیم، اما استقلال در روز خوبش بازی کرد و این نتیجه رقم خورد. در مورد بازی دیروز این را فقط بگویم که باید با تمرین و کار بیشتر بهتر شویم و کاری به مسایل حاشیهای ندارم.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









Sunday, 7 December , 2025