پرسپولیس نیوز :  همه چیز شبیه یک شوخی است. انگار برگشته‌ایم به اواسط فصل گذشته. معلوم نیست چه اتفاقی افتاده که با آن همه داد و فریاد، در نهایت وزارت ورزش چیدمان کاملاً متوسطی را برای هیأت ‌مدیره پرسپولیس انتخاب کرد.

عصر ديروز هم براي آنكه نشان بدهند هيچ انگيزه‌اي براي «متحول كردن» مديريت پرسپوليس وجود ندارد، همه چيز را به حالت قبل برگرداندند. اگر خاطرتان باشد، وقتي حميدرضا سياسي مديرعاملي خود را با جمع كردن آراي اعضاي باقي ‌مانده در هيأت‌ مديره پرسپوليس اعلام كرد، جعفر كاشاني رئيس هيأت ‌مديره بود و طاهري هم عضو رابط بين وزارت ورزش و باشگاه پرسپوليس. وقتي سياسي به زندان رفت، طاهري شد سرپرست و كاشاني رئيس هيأت‌ مديره ماند.

حالا چه چيزي با گذشته فرق كرده است؟ علي‌اصغر مونسان كه عضو هميشه غايب در جلسات هيأت ‌مديره بود، از هيأت ‌مديره بعدي حذف شده و سليمي نيز كنار رفت. همان تركيب به علاوه حسين عبدي كه مشخص نيست با كدام كارنامه مديريتي، به هيأت ‌مديره رسيد و البته گرشاسبي كه مي‌گويند وظيفه جذب اسپانسر را بر عهده دارد.

 

اين انتخاب‌ها، براي پرسپوليسي كه بايد از بحران مالي و مديريتي عبور كند، چندان نجات‌بخش به نظر نمي‌رسد زيرا 3 عضو آن، سابقاً نيز در اين پست حضور داشتند و دو عضو ديگر يعني عبدي و گرشاسبي نيز به اندازه كافي در مديريت ورزش، نامدار، سرشناس و مؤثر نبوده‌اند كه بخواهيم براي عبور دادن سرخپوشان از بحران، روي‌شان حساب باز كنيم. با اين وجود، انتخاب اعضاي جديد، باز هم پشت پرده‌هاي مهمي داشت. يكي از آنها، خبري است كه سه‌شنبه شب از طريق يكي از نزديكان به باشگاه پرسپوليس به دست‌مان رسيد.

آن ‌فرد كه از عدم حضورش در هيأت‌مديره بسيار آشفته و شاكي بود، با اعلام اينكه نمي‌خواهد فعلاً درخصوص شرايط پيش آمده صحبت كند، به حالت درددل به خبرنگار ما گفت: «اينجاي كار براي من عجيب است كه چطور امكان دارد انتخاب‌ها به اين شكل باشد. همه چيز سياسي‌كاري بود وگرنه هيأت‌مديره قبلي كه عملاً در امور مديريت باشگاه شكست خورده بود را دوباره انتخاب نمي‌كردند.» او سپس حرف جالبي زد و ادامه داد: «تا صبح روز سه‌شنبه، علي پروين و محمدحسين نژادفلاح در هيأت‌مديره حاضر بودند. همه هم مي‌دانستند پروين، با برچسب عضويت در هيأت‌مديره به باشگاه برمي‌گردد ولي او را در دقيقه 90 كنار زدند تا حسين عبدي را وارد بازي مديريتي كنند؛ همين حسين عبدي كه فصل قبل، مربي پرسپوليس بود. نژادفلاح را هم از تركيب هيأت‌مديره خارج كردند تا نام گرشاسبي، مديركل اداره ورزش و جوانان استان تهران را جايگزين كنند!»

ما كه سال‌‌هاست در كنار پرسپوليس (و البته استقلال) هستيم، اصلاً سورپرايز نشديم و مطمئنيم پرسپوليس فصل آينده، كمترين تفاوت را با پرسپوليس فصل گذشته خواهد داشت. اين اعضا، نه نفوذ سياسي دارند تا از امتياز حضور در بدنه دولت براي پرسپوليس سود ببرند، نه چهره اقتصادي قدرتمندي هستند تا بتوانند چرخ به گِل نشسته باشگاه را از مرداب مشكلات خارج كنند، نه چهره اجتماعي بزرگي دارند كه با استفاده از كاريزماي خود، سرخپوشان را از اين درياي بحراني نجات دهند و نه هيچ چيز ديگر. آنها آدم‌هاي خوب اما مديران متوسط و شايد كمتر از حد متوسطي «براي باشگاه بزرگ پرسپوليس» هستند.

شايد مي‌توانستند در باشگاه‌هاي ديگر درخشش بزرگي داشته باشند و كمك‌هاي بهتري كنند اما در پرسپوليس اين امكان وجود ندارد. حداقل اينكه اگر بلد بودند كمك كنند، فصل قبل اجازه نمي‌دادند پرسپوليس دچار يك «افتضاح غير قابل باور» شود. با اين سرپرست و سخنگو، نه هيجان‌زده شديم نه سورپرايز. مطمئن هستيم پرسپوليس همان راهي را مي‌رود كه در ميانه‌هاي فصل در پيش گرفته بود. طاهري اگر سرپرست خوبي براي باشگاه بزرگ پرسپوليس بود، نمي‌گذاشت اين باشگاه به بدترين شكل ممكن به حاشيه برود. او نه توانايي تأمين بودجه چند ميلياردي براي پرسپوليسي‌ها را داشت و نه مي‌توانست از ورود بازيكنان بي‌كيفيت به اين باشگاه جلوگيري كند. درخشان گفت نیلسون و رضا حقیقی را بیرون کن، گفت چشم. گفت تادو و میردورقی و همامی و جعفرپور را بیاور، گفت چشم. از سوي ديگر، حسين عبدي قرار است به عنوان سخنگوي باشگاه فعاليت كند؛ پستي كه زياد به شخصيتش نمي‌خورد!

با اين انتخاب‌ها، بايد يك عصر به‌خير گرم و صميمانه خدمت نصرا… سجادي (يا شايد اميررضا خادم) كه اين هيأت ‌مديره را انتخاب كرده‌اند، هديه كنيم كه نگذاشتند تصور به وجود آمدن «تحول در پرسپوليس» را به ذهن راه بدهيم. پرسپوليس احتمالاً با شعار «هميني كه هست» به ليگ پانزدهم وارد خواهد شد و نمي‌توان اميد زيادي نسبت به موفقيت طلايي اين تيم داشت.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)