مهاجم سابق پرسپولیس تیم جدیدش را در ترکیه پیدا کرد.
سردار دورسون که اخیراً از پرسپولیس جدا شد، با تیم تازهوارد سوپرلیگ ترکیه، گنچلربیرلیغی به توافق رسید. این مهاجم ۳۳ ساله قرار است طی روزهای آینده برای امضای قرارداد رسمی راهی آنکارا شود.
دورسون پس از یک سال دوری از فوتبال ترکیه و حضور در لیگ ایران، بار دیگر به سوپرلیگ بازمیگردد. او با گنچلربیرلیغی قرارداد دو ساله امضا خواهد کرد تا دوران تازهای از فوتبالش را در پایتخت ترکیه آغاز کند.
این بازیکن در ابتدای فصل گذشته به پرسپولیس و زیر نظر اسماعیل کارتال پیوست و در طول حضورش در جمع سرخپوشان، طی ۱۵ مسابقه موفق به زدن ۵ گل شد. با این حال جدایی او از جمع تیم سرخپوش ایران خیلی زود رقم خورد.
سردار دورسون در طول دوران حرفهای خود تاکنون ۴۴۸ بار به میدان رفته و حاصل کارش ۱۴۲ گل و ۵۵ پاس گل بوده است؛ آماری که نشان از تجربه بالای او در خط حمله دارد. او پرسپولیس را هم با پنج گل ترک کرد.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









درسته مهاجم خیلی تاپی نبود ولی انصافا بد هم نبود وکار تیم رو راه مینداخت، مخصوصا هنرش نگه داشتن توپ تحت فشار هافبک و مدافعان حریف بود.
باشگاه خیلی بهم ریخته و تا منظمه…..بعید میدونم با این وضع امسال کاری از پیش ببرند مگر اینکه معجزه بشه..
سلام
پس چرا پرسپولیس اورانگه نداشت؟
عجیب ترین گندکاری درویش و هاشمیان همین بود که بدون جذب مهاجم ، تنها مهاجم خارجی تیم را رد کردند والان فقط علیپور باقی مونده، اینم رد میکردین که با خیال راحت بشیم زنگ تفریح رقبای تا دندان مسلح، درویش تیم را به فنا داد و هنوز مثل کنه چسبیده به صندلی
هاشمیان هم مثل درویش بازیکن خوب نمی خواد
مبلغ قراردادش با تیم ترکیه ای چنده؟
چه فرقی میکنه؟ مهم این بود که ردش کردن والان مهاجم نداریم ؛ درویش ریدع به تیم