مورينيو تابستان سال آينده به چلسي بازمي گردد
يک روزنامه ورزشي پرتيراژ چاپ پرتغال مدعي شد تابستان آينده ژوزه مورينيو به تيم انگليسي سابق خود بازخواهد گشت.
روزنامه آبولا در گزارشي که روز شنبه (امروز) منتشر کرد احتمال داد در پايان فصل جاري تغيير و تحولاتي در کادر فني تيم قهرمان فصل گذشته اروپا به وجود آيد و روبرتو ديمتئو کنار گذشته شده و مربي کنوني رئال مادريد به کار گمارده شود.
به گزارش فارس،گزارشگر اين نشريه در اين مورد حرفهاي مسئول فني کهکشانيهاي مادريدي معروف به آقاي خاص با گزارشگر شبکه اسکاي که از علاقهاش براي بازگشت به ليگ برتر و نيز تحرکاتي که چلسي براي رايزنيهاي پنهان با مربي تيم قهرمان فصل قبل لاليگا انجام داده، به عنوان دليل اصلي اين جابهجايي نامبرده است.
مربي ۴۹ ساله «قوهاي سفيد»مادريدي که تا سال ۲۰۱۶ قرارداد دارد، در سالهاي ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ هدايت تيم استمفورد بريجي را برعهده داشت که همراه با آن قهرمان ليگ برتر در سالهاي ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ شد. همچنين در سال ۲۰۰۷ جام حذفي اين کشور بريتانيايي را به دست آورد.