پرسپولیس نیوز : بازیکن پیشین تیم فوتبال ایران با انتقاد از مسئولان باشگاه پرسپولیس گفت: نماینده من دو بار با آقای طاهری مذاکره کرد و حتی حاضر بودم بخشی از طلبم را ببخشم ولی طاهری حتی مذاکره را هم تکذیب کرد.
وحید هاشمیان در خصوص تعامل تیم ملی و باشگاه ها و اختلاف های موجود گفت: در آلمان که بودم برنامه ها از سال قبل مشخص بود، از لیگ تا جام حذفی و تنها قرعه کشی باقی می ماند. این اولین وظیفه مدیران فوتبال است و بعد هم اجرای آن برنامه. من البته از همه جزئیات خبر ندارم و نمی توانم نظر قطعی بدهم اما به نظرم تعطیلاتی در لیگ ما وجود دارد که ما نمی توانیم در آن تاریخ ها بازی های لیگ را برگزار کنیم تاریخ هایی سنتی، ملی و غیره که این تاریخ ها و عدم برگزاری بازی ها ، لیگ و تیم ملی را فشرده می کنند.
وی تصریح کرد: هم باشگاه ها سرمایه گزاری کرده اند و حق دارند هم تیم ملی. مربیان باشگاهی در رقابت فشرده ای هستند و اگر نتیجه نگیرند به مشکل برخورد می کنند. در آنسو هم آقای کیروش حق دارد چون برخی بازیکنان فوتبال ایران آنطور که باید در رده پایه فوتبال را یاد نگرفته اند و در عرض سه هفته مربی تیم ملی نمی تواند تیم ملی را به سطح مطلوب برساند.
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد اختلافات به وجود آمده بین کارلوس کیروش با برانکو ایوانکوویچ و برخی مربیان لیگ برتر گفت: به نظرم بهترین کار این است که بین کی روش و مربیان لیگ جلساتی برقرار شود و طرفین خواسته های خود را با هم در میان بگذارند و به نقطه مشترکی برسند.
وی در مورد اینکه آیا می خواهد روزی سرمربی یک تیم فوتبال شود گفت: من همیشه دوست داشتم خیلی زود مربی شوم، حتی زمانی که بازی می کردم مدرک B و A را همان زمان گرفتم. مدرک B را در آلمان گرفتم و مدرک A را در پرسپولیس؛ البته جزو قوانین آلمان بود که باید مربیگری را از تیم های پایه شروع می کردم. در نتیجه در لیگ ۵ آلمان این کار را شروع کردم اما تا به امروز مربیگری در آلمان برای تیم های مورد نظر خودم میسر نشده است.
هاشمیان افزود: برای مربیگری در ایران هم گاهی بحث هایی مطرح شده که البته برخی تیم ها که من را می خواستند خبرش هرگز رسانه ای نشد و برخی دیگر که هرگز من را نمی خواستند به شایعه خبرش رسانه ای شد.
بازیکن سابق تیم ملی ایران در مورد اینکه اگر پیشنهادی برای مربیگری از تیم های لیگ برتر در ایران به دستش برسد آن را قبول می کند یا خیر؟ گفت: ما دو موضوع را نباید به هم ارتباط دهیم اولی ورزش همگانی است و دیگری حرفه ای. در ورزش همگانی شهرداری و دولت خدمات و سرویس هایی را به مردم می دهد تا ورزش کنند اما کار باشگاه حرفه ای قهرمانی و مقام گرفتن است که متاسفانه در فوتبال ایران این بخش مشکلات زیادی دارد.
هاشمیان تاکید کرد: در ایران بسیاری از مدیران موقت هستند، متاسفانه گاهی هم تعهد ندارند. ما اسم لیگ خودمان را گذاشتیم لیگ برتر مثل انگلستان در حالی که در ایران بسیاری از تیم ها آخر فصل پول بازیکن یا مربی را نمی دهند و ورشکست می شوند. ما هر سال حداقل ۵ تیم داریم که مشکل مالی دارند. نمی دانم چرا باید اسم چنین لیگی، لیگ برتر باشد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا علاقهای به مربیگری در ایران دارد یا خیر، گفت: ان شاءالله اگر صلاح باشد روزی سرمربی تیمی در لیگ برتر خواهم شد.
بازیکن پیشین پرسپولیس در مورد شکایتش از این باشگاه گفت: این موضوع واقعا اذیت کننده است، اگر شکایت هم کنم انگار فایده ای ندارد. من سال ها فوتبال بازی کردم و با هیچ تیمی هیچ مشکلی نداشتم. در پرسپولیس البته مصدوم شدم که این یک اتفاق طبیعی است اما تعهدم را به طور کامل برای این تیم انجام دادم. در فوتبال ایران اینطور است که بازیکنان حرفه ای و با نظم باید تاوان بدهند، اما آنها که شلوغ کاری میکنند به موقع و بیشتر پول می گیرند.
وی در ادامه تاکید کرد: به نظر من این هم مشکل فدراسیون فوتبال است که به راحتی اجازه می دهد باشگاه ها پول بازیکنان را ندهند. البته کمیته انضباطی زحمت خود را می کشد و رای را می دهد اما اجرا با این کمیته نیست. متاسفانه بعضی مواقع رئیس سازمان لیگ نامه کمیته انضباطی را بایگانی می کند و باشگاه ها با وجود بدهی به کارشان ادامه می دهند و بدهکار تر هم می شوند. این کار حمایت کردن از کار خلاف و عدم اجرای قانون است.
هاشمیان در مورد مذاکراتش با باشگاه پرسپولیس گفت: نماینده من دو بار با آقای طاهری مذاکره کرده و من حاضر شدم بخشی از طلبم را ببخشم و باقی را بگیرم اما آقای طاهری متاسفانه مذاکره را هم انکار کرد. من اتفاقا منتظر جواب آقای طاهری هستم که یا اعلام کند آنچه رسانهها از زبان وی عنوان کرده اند حقیقت ندارد و یا نتیجه صحبتش را قبول کند.
وی در ادامه گفتگوی خود با رادیو تهران خاطره ای از فوتبال آلمان تعریف کرد و گفت: زمانی که من در بوخوم بازی می کردم، «شین جی اونو» که در سال ۲۰۰۲ بهترین بازیکن آسیا شده بود همتیمی من بود. وی از نظر آمادگی و شرایط جسمانی از روزهای خوب خود دور شده بود اما یک باشگاه ژاپنی او را خرید و به ژاپن برد. مدیر آن باشگاه گفت اونو را می بریم تا حرفه ای گری را به نسل جوان ما یاد بدهد. تفاوت مدیران را ببینید. ببینید یک مدیر در ژاپن چگونه رفتار می کند و در ایران چگونه.
بازیکن سابق تیم ملی در پایان تاکید کرد: ما در ایران کسانی داشتیم که شهید وجانباز شدند. نباید این مسائل را به این شکل باز کنم چون نیازی نمی بینم اما در نظر بگیرید که یک باشگاه نامه ای روی سایت خود می گذارد و در پایان فصل اعلام می کند که این بازیکنان را می خواهیم (یعنی دیگر بازیکنان را نمی خواهیم) آیا باید بازیکن از فوتبال اینگونه خداحافظی کند؟ حتی بدون یک خط نامه بدون تقدیر.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)
Thursday, 14 November , 2024