مهاجم سابق تیم پرسپولیس برای جدایی از این تیم با سرخپوشان تسویهحساب کرد.
سردار دورسون مهاجم اهل کشور ترکیه که فصل گذشته به پرسپولیس آمده بود باوجوداینکه در تمرینات پیش فصل این تیم حضور داشت توسط وحید هاشمیان در فهرست خروج گذاشته شد تا در یک جدایی بحثبرانگیز به کشورش برگردد.
این در حالی است که دورسون برای جدایی از پرسپولیس رقمی در حدود ۴۰۰ هزار دلار دریافت کرد تا مطالبهای از این باشگاه نداشته باشد.
البته دورسون که حدود ۲ ماه در تمرینات ابتدایی فصل حضور داشت مبلغی در حدود ۱۴۰ هزار دلار از قراردادش را دریافت کرده بود اما برای جدایی از پرسپولیس حدوداً ۲۶۰ هزار دلار دیگر از این باشگاه دریافت کرد تا جداییاش از جمع سرخها ۴۰۰ هزار دلار برای این باشگاه هزینه در برداشته باشد.
دورسون در حالی از پرسپولیس جدا شد که هواداران یکی از علل ناکامی سرخپوشان در هفتههای ابتدایی را غیبت یک مهاجم گلزن همانند او در ترکیب این تیم میدانستند.
برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)









درویش و پروین باید اموالشون مصادره بشه،،پول حرامی که این چندین سال به جیب زدن،اموال این دو نفر باید مصادره بشه به نفع باشگاه
خدا لعنتت کنه درویش .
نفرین هواداران فهیم باشگاه بزرگ پرسپوليس تا ابد بدرقه زندگیت باد
این ضرر باید هم از هاشمیان بگیرن هم اون درویش خائن چقدر دورسون میتونست به پرسپولیس کمک کنه هم بزازیش کنار هم پول بدی هم مهاجم نگیری لعنت به شماها الان علیپور ۳ کارته اگر بازی با شمس آذر خدایی نکرده کارت بگیره دربی رو هم از دست داده مهاجم نداریم
این مبلغ بی زبون باید از حساب درویش و هاشمیان پرداخت بشه
ای کاش میموند مهاجم خیلی خوبی بود
این پولارو اگه از مدیران محترم بگیرند که دیگه ازین گوها نخورن، ۲۰ میلیارد به مهری، ۲۰ میلیارد به امیری و ۴۰ میلیارد به دورسون.
خودش حدود ۸۰۰ هزار دلار میشه پول یه بازیکن نسبتا خوب
دورسون هم که خارجی بود بخشی از قراردادش رو گرفت و فسخ کرد ولی هاشمیان که میگفت انگیزه مالی ندارم و فلان کل قراردادش رو گرفت