علی پروین در روزهای گذشته مورد اتهامی تازه ای قرار گرفت، گفته می شود که او به شدت از مهدی تارتار برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس دفاع کرده و او را برای مربیگری در تیم فوتبال پرسپولیس، به مدیران تیم فوتبال پرسپولیس معرفی کرده است.

با این حال، علی پروین می گوید ابدا درباره هیچ کس با درویش صحبت نکرده است و ارتباط او با درویش در این مدت تنها محدود به دیدار این 2 در مراسم ختم یکی از آشنایان بوده است.

علی پروین می گوید من هنوز تا امروز نمی دانستم کارتال قرار است از پرسپولیس کناره گیری کنم و تازه متوجه شده ام ضمن این که متاسفم از این که در هر موردی اسم من را پیش می کشند و می خواهند از اسم من برای ضربه زدن به دیگران بهره ببرند.

علی پروین می گوید البته مهدی تارتار مربی بسیار خوبی است که واقعا از سالم ترین و بهترین مربیان فوتبال ماست اما من واقعا اسم او را عنوان نکرده ام و اصلا هم حاضر نیستم کسی را به عنوان گزینه به پرسپولیس معرفی کنم.

علی پروین می گوید پرسپولیس در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارد و می تواند با شرایط امروز موفق باشد، در همین کشورمان هم گزینه های شایسته ای داریم که در پرسپولیس بازی کرده اند و شرایط خوبی برای اداره کردن تیم دارند اما واقعیت این است که من کسی را به باشگاه معرفی نکرده ام و اصلا از کسی هم ترسی ندارم که بخواهم دروغ بگویم.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)