مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز از برگزاری دیدار تیم فوتبال این باشگاه مقابل پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز خبر داد.

به نقل از رسانه باشگاه تراکتور تبریز، سعید مظفری‌زاده درباره محل برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور اظهار داشت: این مسابقه روز پنجشنبه 27 آذر ماه از ساعت 16:15 در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد و زمان آغاز بلیت‌فروشی آن به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی تصریح کرد: تمامی هواداران آقا که برای دیدار تراکتور – پیکان بلیت تهیه کرده بودند و نیز هواداران خانمی که در آن مسابقه بلیت 150 هزار تومانی خریداری کرده‌اند، بلیت‌شان به‌صورت خودکار برای دیدار مقابل پرسپولیس رزرو شده است.

مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز در پایان از تمامی هواداران این تیم درخواست کرد به منظور رعایت قوانین و برگزاری هر چه بهتر بازی، حتماً بلیت این مسابقه را به‌صورت الکترونیکی و صرفاً از طریق سامانه اینترنتی باشگاه تهیه کنند.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)