مقالات فوتبال

پرسپولیس ، شوک تازه و رضایت مندی هواداران

مرجع خبری پرسپولیس : به باور بسیاری از تحلیل گران و کارشناسان ،حضور بموقع ” حبیب کاشانی ” در باشگاه ریشه دار و پرطرفدار پرسپولیس باعث شد تا ابرهای غلیظ بلاتکلیفی و تنش کنار برود و همگرایی و عزم مصمم در نزد بازیکنان و کادرفنی حاکم شود.
پرسپولیس در لیگ هفتم در پرتو مدیریت کاشانی توانست بر بلندای قهرمانی ایران تکیه بزند اما در میان بهت همگان ، وی از مدیریت باشگاه کنار گذاشته شد . ولی پس از کش و قوس های بسیار و حضور دکتر”علی سعید لو” در راس سازمان ورزش ، وی دوباره به اردوی قرمزها فراخوانده شد تا شاید این حرکت تازه بتواند هوایی تازه در ریه های پرسپولیس جاری نماید.
هرچند که نباید از تلاش های “عباس انصاریفرد” بسادگی گذشت ولی واقعیت این است که کاشانی راه تعامل با بازیکنان و مربیان را بهتر می داند و بگونه ای مهندسی می کند که مسائل و مشکلات به گره های کور و ناگشودنی تبدیل نمی شود.
این تیم پرطرفدار در لیگ نهم از اوضاع مساعدی برخوردار نبود و شرایط بگونه ای به پیش می رفت که هر آن ممکن بود فضا در اردوی سرخ پوشان تنش افرین و بحرن زا گردد، اما تجربه گران سنگ مدیر تازه باعث شد تا پرسپولیس از افتادن در ورطه امورجاری و روز مرگی خلاص شود.
در این راستا ، تلاش بی وقفه او در روزهای اخیر موجب شد تا یکدلی در میان نفرات تیم مستولی شود و اختلاف و کدورت ها از اردوی این تیم رخت بربندد بطوریکه حس برتری جویی که بزرگترین شاخصه برای رسیدن به پیروزی است ، در دیدار مقابل مقاومت سپاسی شیراز از قوه به فعل در آید .
هرچند که یک بازی نمی تواند بیلانی موفقیت امیز برای یک مدیر باشد اما کارنامه او و نوع مدیریت وی ، نشان می دهد که نباید منکر تاثیرش در روند حرکتی پرسپولیس شد.
البته این مسئله را نیز نباید به محاق فراموشی سپرد که هنوز قطار پرسپولیس بر ریل خودباوری و شادابی لازم حرکت نمی کند ولی بهر حال در دیدار مذکور ، در بیشتر دقایق انسجام تاکتیکی و تاحدودی بلوغ روانی را شاهد بودیم .
بسیاری از بازیکنان و حتی ” کرانچار ” سرمربی قرمزها این توفیق تازه را مرهون تغییرات تازه در راس مدیریت می دانند و معتقدند که استراتژی بموقع کاشانی و تاکتیک های روانی او باعث شد تا پرسپولیس از رسیدن به یک بحران غیر قابل کنترل رهایی یابد.
نباید کوچکترین شبهه ای به دل راه داد که در فوتبال امروزی حضور مدیران ” خردورز” و “‌مشورت پذیر” در رفع تشتت و حاشیه های ویرانگر و همچنین القای بلوغ تاکتیکی و روانی رل اساسی بازی می کند .
اصولا حضور این دسته از مدیران تحول گرا و دلسوز وهمچنین معلمان حاذق می تواند موجب بالندگی یک تیم شود تا جاییکه حتی این باشگاه گلیم خود را تا مرز قهرمانی بیرون بکشد .
در نطقه مقابل ، حرکات شتابزده و عاری از ایتم های مطرح شده موجب خواهد شد تا یک باشگاه در مسلخ بی برنامگی گرفتار شود که نمونه بارز آن را می تواند در تیم هایی چون “ابومسلم ” به عینه مشاهده کرد.
اما از این موارد که بگذریم باید این نکته حیاتی را ملکه ذهن خود کنیم که اراده آهنین تیم هایی چون پرسپولیس و استقلال باعث رونق و گرمای بیش از پیش لیگ برتر می شود که در نهایت این حرارت و این شور ، بسود فوتبال ما در عرصه ملی خواهد بود .
در فرایند اماده سازی یک تیم فوتبال ، تنها مسائل فنی نمی تواند برگ برنده باشد و بطور یقین حمایت های بی بدیل عوامل بیرونی و لجستیکی حرف نخست را می زند که امید می رود این مولفه ها و پارامترهای حرفه ای نه تنها در باشگاه های پرطرفداری چون پرسپولیس بلکه در نزد تمامی تیم های حاضر در لیگ برتر حاکم گردد.
تحول تازه در پرسپولیس را بفال نیک می گیریم و امید می رود که ترمیم فضای روحی ترک خورده ، مقطعی نباشد و کاشانی و هم قطارانش بتوانند با کنار زدن شاخ و برگهای مزاحم و ایجاد چارچوبی
مدلل ، امید آفرینی را در نزد هوادران بی شمار این تیم بازگردانند.
اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها