اخبار مربیان

پیشنهاد پرسپولیس به برانکو چه بود؟

پرسپولیس نیوز: با وجود شکایت رسمی سرمربی پیشین پرسپولیس به فیفا، مسوولان این باشگاه به دنبال مصالحه با او هستند.

طی چند هفته اخیر اخباری از باشگاه پرسپولیس به گوش می‌رسید مبنی بر این که مدیران این باشگاه به دنبال مذاکره با سرمربی پیشین خود هستند تا بر سر نحوه پرداخت مطالبات او به توافق برسند و به قول خودشان پرونده در فیفا رسیدگی نشود. از همین رو در چند روز اخیر پس از نامه‌نگاری‌های متعدد، وکیل برانکو ایوانکوویچ به ایران آمد تا رو در رو با محمدحسن انصاری‌فرد درباره مطالبات موکلش مذاکره کند.
در این نشست که در محل باشگاه پرسپولیس برگزار شد انصاری‌فرد پیشنهاد تخفیف ۴۰ درصدی را به وکیل برانکو ارائه کرد و به او اعلام کرد در صورت موافقت موکلش طلب او پس از کسر ۴۰ درصد به صورت سه قسط پرداخت می‌شود. البته وکیل برانکو نیز در این نشست پیشنهاد خود را برای مصالحه ارائه کرد و در نهایت مقرر شد دو طرف پس از بررسی پیشنهادات، پاسخی ارائه کنند. از این رو بعد از گذشت چند روز وکیل سرمربی پیشین پرسپولیس در نامه‌ای رسمی به باشگاه خواستار ادامه مذاکرات شد.

در همین خصوص مهدی خواجه‌وند، مسوول حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره ادامه جلسات با نماینده برانکو اظهار کرد: وکیل برانکو در نامه خود پیشنهاد ادامه مذاکرات را ارائه کرده است و قرار است این مذاکرات ادامه داشته باشد. قطعا ما خواسته‌هایی داریم، آن‌ها هم خواسته‌هایی دارند اما قطعا دو طرف باید خواسته‌های خود را تعدیل کنند تا به نتیجه برسیم.

وی درباره شکایت برانکو ایوانکوویچ به فیفا و این که دادخواست او در فیفا ثبت شده گفت: ما فعلا موضوع را به صورت حقوقی پیگیری نمی‌کنیم و الان به دنبال مصالحه هستیم اما قطعا در زمان خودش اگر نیاز باشد دفاعیات حقوقی لازم خودمان را ارائه خواهیم کرد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
امیدمهرانی

برادرگرامی قطعا درجریان روند پرونده نیستی وگرنه همچین حرفی نمیزدی کی بنده خدا گفته پول سال بعد بدید؟؟؟ برادر پول همون سالیکه (پارسال)پرسپولیس سه جام گرفت هنوز بهش ندادند تو کجای کاری !!!

بهرام

قبول کنیم برانکو با تمام لطفی که به پرسپولیس کرد سال آخر نشون داد که دورانش در پرسپولیس تمام شده البته برانکو معرفت و مردونگی رو در حق پرسپولیس تا نهایت نشون داد ، درود بهت مرد بزرگ

محمد

امیر قلعه نوعی وقتی تراکتور محروم شد تیمو ول کرد و رفت!!!! کسی ک دائم حرف از اهل بیت میزنه!
اونوقت برانکو تو سخت ترین شرایط موند و برنامه فصل بعدم داد
ولی وقتی دید مسئولان دائم دارن دروغ میگن بهترین تصمیم رو گرفت. الانم باید تا ریال آخر پولشو بدن بهش

ستاره سرخ آسیا

این آقا یکسال زودتر از قراردادش گذاشته رفته تازه طلبکار هم هست و خط و نشون هم میکشه ، تا کی بخاطر بی کفایتی مدیران نالایق باید از امثال ژوزه و برانکو و دیگر خارجی ها توسری بخوریم و تحقیر بشیم؟
آقای برانکو این پول دستمزد یکسال کار نکرده است که داری به زور ازمردم نجیب ما میگیری، این پولو میندازیم جلوت ولی بدون بعد از بعد از پرسپولیس رنگ خوشی رو نمی بینی

مهدی ۶۶

به نظرم کسی که این همه کاپ و قهرمانی رو با کمک هوادارا و بازیکنا به دست آورده
و در تاریخ پرسپولیس ماندگار شده ۹۰ درصد ازش تخفیف بگیرید
اصلا یه چیزی دستی ازش بگیرید

آخه انصاف هم خوب چیزیه
درسته اون بدقولی کرده ولی چرا نمی گید مدیران وقت هم تقریبا در این چند سال همیشه و بدون استثناء برای پرداخت حق الزحمه مربیانی که وقت گذاشتند و زحمت کشیدند بدقولی کردند؟!

ما مسلمونیم و ایرانی لطفا این دو تا رو هم لحاظ کنید

دکمه بازگشت به بالا