پرسپولیس در حالی که قرار بود به مصاف الوداد مراکش برود، مقابل یک تیم قطری حاضر در لیگ آماتور این کشور صف‌آرایی کرد.

پرسپولیس امشب موفق به شکست تیم مشیرب قطر با ۷ گل در اردوی تدارکاتی خود در کمپ اسپایر شد.

این در حالی است که قرار بود تیم فوتبال پرسپولیس در اردوی آماده‌سازی خود، امشب در اولین دیدار تدارکاتی در اردوی قطر به مصاف الوداد مراکش برود.

طبق پیگیری‌ها دلیل تغییر حریف پرسپولیس این بوده است که الوداد مراکش که قرار بود در روزهای سه‌شنبه و جمعه به مصاف پرسپولیس برود، در نامه‌ای و بدون اینکه دلیلی در خصوص تصمیم خود آورد، از بازی با پرسپولیس منصرف شده است.

از همین رو، شاگردان اوسمار ویرا که از ابتدا قرار بود با توجه به فشار تمرینات، یک دیدار تدارکاتی سبک داشته باشند، به مصاف مشیرب قطر رفتند.

همچنین موضوع تهیه لباس توسط باشگاه پرسپولیس برای این تیم قطری که در فضای مجازی منتشر شده است، به گفته مسئولان باشگاه صحت ندارد.

 

برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام سایت شوید(کلیک کنید)